Saturday, November 30, 2013

kenapa anda mesti sertai WhoHAA.com ?!

salam..any0ng hasey0 !!!!
hihi..sejak jadi bl0gger full-time ni memang kerja aku bl0gwalking je semedang ! mana taknya...sambil sambil buat duit, sambil ziarah, sambil menambah rakan dan sambil mencari peluang !
rasa macam makin hari banyak bl0g yang aku ziarah dan f0llow.....s0 nak dijadikan cerita tengah aku usya usya bel0g 0rang tetiba aku jumpa satu bel0g ni.....rupanya tengah pr0mote pasal WhoHAA !com.....


Home

macam mana benda alah ni bekerja..??!!!
kacang je k0rang.....semudah ABC....
tak payah nak suruh suruh 0rang klik iklan bagai.....just :
1. visit page iklan yang dicadangkan *DAH DAPAT P0INT....

antara iklan yang ada....


2. jawab s0alan mudah..just refer kat iklan tuu....*DAH DAPAT POINT
3. kumpul p0int *depend eff0rt k0rang lahh....
4. then...baru b0leh redeem hadiah menarik dengan PERCUMA !!!! * N0 M0NEY NEEDED


hadiah b0leh tahan gempakk !!!!


c0nclusi0n : semakin banyak p0int yang anda kumpul, semakin besar peluang redeem *hadiah menarik...

*bukan sembarangan hadiah tau ! k0rang usya lah sendiri hadiahnyaa......


masih tak jelas..??!! baca ni !

kacang dan menarik !

ini contoh point yang dikumpul cik MKM

tawaran hebat !!!!
k0rang akan dapat 100 point percuma bila beritahu kawan kawan anda dan ahli-ahli baru yang mendaftar.....let's try sayang semuaa........................
berbal0i kan....

setakat ni baru 10 minit aku dah berjaya kumpulkan 220 p0int...k0rang mesti b0leh kumpul lagi banyak dari aku !


klik BANNER untuk sertai :

klik klik !
k0rang takkan rugi apa-apa....t0tally percuma !!!







Friday, November 29, 2013

First Giveaway by Nurshabrina ^^

Bismillahirahmanirahim..
Assalamualaikum Hye ^^



klik banner untuk join

Senarai hadiah:


1 Long Sleeve T-shirt + 1 Secret Gift X1, Button + Bookmark + Eyeliner X1, Tudung X3, 1 Button Badge X10,   Pou Keychain X2, Felt Keychain X3, Coklat Oreo X1, Felt Keychain X1, Topup + Felt Keychain X1, Topup RM5 X2, Header X6, Header X3, Bloglist X5, Cursor X1, Cursor Nama X2 dan Topup RM5 X1.


First Giveaway dianjurkan oleh Nurshabrina dan disponsor oleh Nurshabrina, Ew Ena, Misz Nadea,  Dyanuraz Collection,  Pretty Little Badges - Unique & Cute DesignEymasu and World Craft,  Jaja, Chocolate A M, Lolly Shoppe, Farah FarhanaJassarah Syafiya, Arni, Izyan Yan CinnamonNurin Aireen, Pyka Zamberi, Areena dan T-Shirt Lestari.




Disini juga saya nak share fanpage Pretty Little Badges - Unique & Cute Design. Banyak badges yang dijual disini dan semuanya cantik-cantik ! Selain dari button badge, disini juga menjual Kad Kahwin, Pocket Calendar, Bunting dan sebagainya. So, kalau nak tempah badges, kad kahwin atau apa-apa, tempah dekat Pretty Little Badges - Unique & Cute Design tau !

Contoh-contoh design badges yang super cantik, super awesome :

yang lain boleh tengok di fanpage dia ye.




Tamat 11 Dec 2013, Tepat jam 12:00.

 

The First Giveaway By Ken, Atiqah & Zack ^^


salam..any0ng hasey0 !!!!
jum bahagiakan hari hari anda dengan sertai segmen GA ni.........banyak lagi segmen GA yang k0rang b0leh sertai.....ada rezeki insyaAllah k0rang akan menang..!!!!

[ CLICK BANNER UNTUK JOIN ]

First giveaway yang dianjurkan oleh Ken , Atiqah dan Zack yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 53 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }

{ AKU PASTI MENANG }

1st Giveaway from Miss Vivian ^^

salam..any0ng hasey0 !!!
jum sertai segmen GA ...ada rezeki boleh dapat hadiah....^^
klik BANNER..

Mini GA KakNi Edisi Tupperware ^^


klik BANNER..

Thursday, November 28, 2013

Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com ^^


salam..any0ng hasey0 !!!!
teringin lah nak menang t0pup banyak banyak..!!! hehehe
jum j0in segmen GA ni.....ada rezeki b0leh menang !


Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Jom join Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com sejumlah RM255 Topup untuk dimenangi! Klik banner atau klik SINI untuk join !

Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com dianjurkan oleh Mojat dan disponsor oleh Adam Faiz,Fatin Farhanah,Munirah Rahman,Aina roseberry,Ana Ahmad,Cik Amal,Kasih Lestari Abadi,Anis AMira,Izyanyancinnamon,Maisarah,Hawa Syazana dan coretanku inpirasiku !

pernah 0rang ign0re k0rang..??!!!


salam..any0ng haseey0 !!!!!
kadang kadang pernah tak k0rang rasa ada 0rang yang tengah ign0re k0rang..??!!!!
mesti da kan....paling tak pun......k0rang yang ign0re 0rang...hahaha....*sadis gila bunyinyaa....
0kayy..0kayy...let me intr0duce these kind 0f ign0rance......seri0usly k0rang sendiri memang takkan terlepas dari membuat 2 benda ni.....

#FIRST#
0rang ign0re k0rang....0r k0rang di'ign0re'kan......

situasi macam ni jadi bila 0rang yang mungkin pernah rapat dengan kita dan pernah buat hidup kita bahagia.....0ut of sudden dia tiba tiba ign0rekan kita......rasa macam dia ada je dekat dengan kita tapi hati rasa jauh.....rasa cakap dengan dia macam cakap dengan batu !
ada certain 0rang yang takde perasaan b0leh watlek watpeace je dengan hal ni.....but bagi certain 0rang......especially PEREMPUAN memang tak b0leh diign0rekan.....mulalah beribu pers0alan timbul kat kepala h0tak mereka......*padahal baru 1 hari tak c0ntact...terus rasa diign0rekan ibarat macam setahun tak bertegur ! *puii !



bila rasa dah makin d0wn mulalah buat perangai macam 0rang putus cinta....berperang dengan perasaan sendiri..*even kat laman s0cial...(macam lah 0rang lain b0leh t0long kau.....)
0rang yang ign0re kita tu kadang kadang tak sedar langsung yang dia tengah sakitkan hati 0rang yang dia ign0re tu....tapi bila ign0re dia satu hari nanti baru dia tahu....*padan muka ! ingatlah tak selamanya kita rasa betul dengan apa yang kita buat......kalau hari ni kita sakitkan hati 0rang tak mustahil es0k 0rang akan sakitkan hati kita....*that's we called what y0u give, y0u get back ! (clap y0ur hands..)


*siapa tak sedih bila rasa 0rang ign0re dia...dia pun macam 0rang lain jugak...perlukan teman untuk hadapi hari hari dia......huh


It's hard: When someone special ignores you. It's harder: Pretending that you just don't care.



#SECOND#
kita ign0re 0rang...0r kita meng'ign0re'kan 0rang....

selalu kita akan ign0rekan 0rang bila rasa cam b0san + fed-up + malas nak mengadap muka dia 0r nak c0ntact dengan dia....especially dalam perhubungan.....bila rasa kita dah jumpa s0mething yang lebih berharga dari s0meone tu.....aut0maticly kita akan lupakan 0rang yang pernah buat kita bahagia dulu...ye dakk..??!!! mungkin TIDAK bagi se0rang yang setia..........kan kan....ataupun kita rasa dah b0san dengan dia then rasa macam malas dah nak pedulikan dia......benda ni selalu jadi dalam bercinta....bluek !

I hate that you ignore me for so long, then you start talking to me like nothing happened.


tu la 0rang kata "kalau sayang tu jangan sayang sangat, kalau benci tu jangan benci sangat...." perasaan memang sentiasa berubah....hanya Allah yang boleh membolak balikkan perasaan 0rang...s0 kalau kita rasa dah kurang sayang 0r tak suka dengan s0meone tu jangan terus ign0rekan dia...*memang kesian dan kejam sangat kalau kita buat macam tu....lain kali kalau tak nak benda ni jadi..dari awal lagi..kalau taknak sakitkan hati 0rang jangan bagi harapan palsu...sekali lagi aku ulang...jangan bagi harapan palsu.....! 

                                           While your busy ignoring me, I'm busy finding out that I'm okay with it.

kalau nak kawan biar ikhlas....macam tu jugak kalau nak bawak hubungan ke arah yang lebih serius..make sure fikir dulu betul betul.....sejauhmana aku boleh bersama dia dalam hubungan ni....and apa yang aku nak dari hubungan ini......atleast k0rang boleh berkawan dengan dia......" tapi kan macam mana kalau si dia mengharap dekat aku..??! " jawapan aku senang jee.....kenapa kau nak risau dia mengharap kat kau kalau kau dulu yang bagi harapan kat dia....??!! *jackp0t ! haha....*pandai pandai lah kau nak kawal situasi ni.....just cakap dengan tenang....b0leh tak kita berkawan semula......insyaAllah lembut lah hati si dia tu.....



                                              
*this entry tiada kaitan dengan yang hidup ataupun yang mati...hanyalah luahan yang sengaja ingin dik0ngsi.....sebagai pengalaman hidup....^^

Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat ^^

salam..any0ng hasey0 !!!
rasa nak sihat setiap hari....??
jum sertai segmen GA ni untuk menangi supplemen.....^^

klik BANNER..



s0ng Proud to be E L F ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
rasa macam dah lama nak share s0ng dengan k0rang..actually s0ng yang aku nak share ni bukannya lagu baru...tapi mesti k0rang penah dengar bunyi bankgr0und music ni kat mana mana cerita...aku terjumpa lagu ni pun time aku pergi bl0gwalking...tiba tiba macam teringat kat music ni.....s0 terus aku dapatkan title lagu ni......seyesly aku suka sangat music macam ni..rasa tenang je bila dengar......lagi lagi bagi 0rang yang suka layan perasaan macam aku ni..heheh.....enj0y this s0ng..!

                           



Proud To Be E.L.F
by. ELF Thailand



How wonderful life is
While you are in the world
How wonderful life is
When I hear your songs
Proud to love you with heart
Proud to shout yout name
Oh I’m proud to be one of Sapphire Blue

Someday if I have to live without you
I don’t care
What is gonna come around my life
if it’s wrong or right
I know our love will be side me
Though the years go by
I will stay the same

Eight wonders of my life
to hear, to touch, to take
to feel, too see, to laught
to love and to be..
Proud to be Ever Lasting Friends
Proud to shout your name
Oh I’m proud to love you forever
If there’s one thing in this
World that I know is true
It’s the love that I feel
When I think of you
Proud to love you with heart
Proud to shout your name
Oh I’m proud to be one of Sapphire Blue

Someday if I have to live without you
I don’t care
What is gonna come around my life
if it’s wrong or right
I know our love will be side me
Though the years go by
I will stay the same

Eight wonders of my life
to hear, to touch, to take
to feel, too see, to laught
to love and to be..
Proud to be Ever Lasting Friends
Proud to shout your name
Oh I’m proud to love you forever

How wonderful life is
While your are in the crowd
How wonderful life is
When you sing your songs
Proud to love you with heart
I’m proud to shout your name
Oh I’m proud to be one of Sapphire Blue
Oh I’m proud to love you.. forever


Novel Giveaway by Hanis Masturina ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
jemput j0in segmen GA ni...heheee


klik BANNER..
tagged : Dalilah , Ayuni

Tuesday, November 26, 2013

First Giveaway by Aidil dan Waniee ^^


KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

Disponsor oleh :

Wanie | Aidil | Dedeq De Wishes | Hananabyllah | IAmIzzati | Aisya Fatima | Mawar Berduri | Aina Zairulnizam | Diamond Friends | Djdanchef | Yan Saflina | Ikha Mohd MVP'S | Nur Izzati

Senarai hadiah :

Barangan pos ~
Voucher Untitled K-Shop (2 pemenang)
Buku ilmiah (1 pemenang)
Notebook (2 pemenang)
Tudung bawal (3 pemenang)
Tudung pashmina (1 pemenang)
Casing phone (1 pemenang)
Keychain (2 pemenang)
Penanda buku (2 pemenang)
Ribbon clip (2 pemenang)
Penanda buku (5 pemenang)
Buku 'Amalan 24 Jam Dalam Kehidupan Rasulullah' (1 pemenang)

Topup ~
RM5 (2 pemenang)

Barangan blog ~
Review dan bloglist (1 pemenang)
Header (5pemenang)
Review (2 pemenang)
Vector (2 pemenang)
Header (3 pemenang)
  37 PEMENANG DICARI !! 
MEH JOIN :)





First Giveaway By Atiqah Jaidin and Arrien Amani ^^

CLICK BANNER UNTUK JOIN

First giveaway yang dianjurkan oleh Atiqah Jaidin dan Arrien Amani yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 68 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }

untunglah mereka :)

Salam..any0ng hasey0 !!!!
Bila dah lama tak balik rumah rasa macam banyak sangat benda yang aku tak tahu….haha…rasa macam dah lama l0st c0ntact dengan kawan kawan…time nil ah baru nak bertanya khabar balik….*rasa macam kejam bila kawan aku yang dah  habis demam denggi baru aku nak tanya khabar dia….patut la macam asyik tak pasan dia…..rupanya aku b0leh lupa nak f0llow dia kat twitter…punyalah dia cakap “dah lama aku suruh kau f0llow twitter aku sampai berjanggut aku tunggu ! “ huhu…..but go0d news yang aku tahu dia dah bertunang ! w0w ! maju..maju…..kalah aku…….

Tak kurang jugak kawan aku yang s0rang ni……..tiba tiba after alm0st 0ne year  aku tak c0ntact dia…dengan selamba badaknya kata aku dah nak kawen ni..perrhh……kalau perempuan aku percayalah kawen umur umur aku ni…..ini lelaki ! bak kata mak cik mak cik  bedah & peah…"kau nak bagi makan pasir ke anak ngan bini kau nanti..??!! " by the way…..aku happy  sangat bila dia kata nak akhiri zaman bujang beliau *ayat bajett !





Untunglah kan j0doh sampai awal…yang aku ni tak jumpa jumpa lagi…..err…..tak nak tak nak ! d0n’t start dear………hehe…..actually  aku impress sangat kat kawan kawan aku yang nak bertunang & kahwin ni….ingat menda senang ke ??!!! mungkin belum lagi bagi aku………kalau nak kata berangan..memang aku tunggu 0ppa Lee Min Ho a.k.a Muhammad Minh0 melamar aku lah ! kan kan…..kalah cerita fairy tale tau ! aku sentiasa d0akan yang terbaik untuk kawan kawan aku……kahwin ni la menda paling aku takut….even bila sembang kencang ngan kawan kawan aku pun…aku tak penah nak mulakan t0pic ni…*takat menyampuk nyampuk tu adalahh……kihkih

0mmo...^^


S0 far nak cari kawan lelaki yang matang punyalah susah….kadang kadang sama je tua macam aku tapi tindakan nampak jelas tak matang….aku pun takde lah nak belagak yang aku matang sangat….but….huh..it’s hard t0 say lah ! mungkin k0rang pun penah jumpa kutt spesis spesis macam tu….aku tak kata pun semua lelaki but still ada gak yang lebih kurang macam sejiwa ngan aku…..sejiwa d0es n0t mean happy t0gether kayy……friend is still friend…..hidup ni memang kena banyak berkawan….makin banyak 0rang yang kita kenal makin banyak pengalaman kita nak berhadapan dengan 0rang…..0nce bila rasa macam culture sh0ck k0rang sendiri b0leh handle….


End Year Giveaway by Sabrina SA & Nur Farizah ^^


salam..any0ng hasey0 !!!!
jemput j0in segmen GA ni....^^


klik BANNER ..

Giveaway NOVEMBER by DEDEQ ^^

*
Assalamualaikum

Dengan lafaz bismillah hirrahman nirrahim .. malam ni dedeq lancarkan satu GA NOVEMBER by DEDEQ ..

Tarikh mula 13 november 2013 - 30 november 2013 (12am)



Hadiah
Top Referral - Jubah Dress x 1 dan Peplum labuh x 1

43 SENARAI HADIAH yang akan diberikan kepada yang BERTUAH 
*

BLOGGER GEMPAK 2013 AWARD ^^

Berita baik untuk semua blogger Malaysia!



Award "BLOGGER GEMPAK 2013" Bermula..!




Pelbagai Hadiah Menarik Bakal Dimenangi!

Hadiah-hadiah :

Tempat Pertama : 1 Pemenang - RM100 + Piala "BLOGGER GEMPAK 2013" + 1 Tudung + 1 Bantal Kraftangan Saiz A4 + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Tempat Kedua : 1 Pemenang X RM50 + 1 Tudung + 1 Tasbih Digital + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Tempat Ketiga : 1 Pemenang X 1 Tasbih Digital + 1 Tudung + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Saguhati : 20 Pemenang X Setiap Pemenang Berpeluang Memenangi Satu Hadiah (Tudung, Shawl, Lotion, Mineral Coffee, Tasbih Digital, Fridge Magnet, Keychain, Masker Savee, Topup HP, Minyak Angin Fresh Care, dan macam-macam lagi)


Menarik bukan?

Syarat-syarat Contest :

1. Follow Blog Ejulz & Semua Sponsor;


2. Like Page FB :



3. Klik Banner Sponsor ;

[KLIK]


4. Buat satu entry di blog anda yang bertajuk "BLOGGER GEMPAK 2013 AWARD".
5. Dalam entry WAJIB letak BANNER CONTEST dan hyperlink ke link contest ini.
6. Letak link entry anda pada ruangan kotak komen di bawah.
7. Jika Disahkan Syarat-syarat cukup, Ejulz akan Print Screen entry contest dan akan diletakkan ke dalam Album "BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD.
8. Gambar Print Screen Entry yang mendapat LIKE TERBANYAK akan dikira pemenang. Kira adil bukan? ^_^





JOIN SEKARANG!

TARIKH TUTUP CONTEST ADALAH 4 JANUARI 2014.







SEGMEN REBUT TOPUP BY FHAZWANI ^^

salam..any0ng hasey0 !!!
jum j0in segmen GA....

klik banner..
             



Monday, November 25, 2013

2.5k Followers Giveaway ^^


salam....any0ng hasey0 !
jemput j0in GA..!
klik banner..

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda ^^


salam..any0ng hasey0 !
jum manfaatkan cuti ni dengan sertai segmen GA.....
memang tak rugi pun.....ada rezeki boleh dapat hadiah !


Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

Simple Segmen By Ika..^^



http://i.imgur.com/02IAERY.gif



JAWAPAN BOLEH DIBERI DALAM BAHASA INGGERIS ATAUPUN BAHASA MELAYU


JUST IF...


1. If i woke up one morning and find myself had switched bodies with someone i know, i wilL screaming like a crazy person !

2. If i have to be an animal, i would choose to be cute cat because every0ne will luv me very much !

3. If i had only 24 hours to live, i will spend all the time with my bel0ved pe0ple...and Lee Min H0 0ppa ! heheee

4. If a classmate asked me for the answer to a question during an exam while the teacher was not looking, i will pretend like i d0n't kn0w the answer...^_^

5. If the whole world were listening to me, i will say I WANNA MARRY LEE MIN H0 !

6. If i am a rich person, i will do the charity w0rks and make 0ther pe0ple smile.....

7.  If i am an ice cream, i will choose vanilla flavor because it's a super delici0us flav0ur !

8. If someone's underwear was showing, i will cl0se my eyes and lo0k the 0ther side....hehe

9. If i can change one of the bad habits that i have, i would change the lazy attitude in myself ! 

10. If i am a superhero, i would like to be p0wer puff girl ! h0yeah !

11. If a film director made a movie of my life, i would like to play as ir0nlady her0in....haha

12. If were invited to have a tea with the queen of england, i would say can I marry y0ur s0n ..??!!!kahkah

13. If i were the president of the united states, the problem or concern would i work on first is t0 prevent criminal cases !

14. If i had to describe myself using three words, it would be girl with bigheart !

15. If i could be anybody besides myself, i would be Lee Min Ho 0ppa !



JOM JOIN. HADIAH MENARIK MENANTI ANDA.