Friday, January 10, 2014

gathering @ Dataran Nilai


salam..any0ng hasey0 !!!
fuhh lega rasanya minggu ni dah hari jumaat....
rasa macam cepat dan kejap lah pulak..tau tau dah nak cuti..wink wink...
actually perut tengah lapar gila nak mati...s0 alang alang lepas habis kerja terus decide nak pegi pasar malam area bandar baru Nilai bersama geng geng lapar sedunia...lepas maghrib aku pun blah la dengan mereka semua....jalan punya jalan dengan harapan yang tinggi membara nak beli macam macam makanan sekali teng0k teng0k k0song..tak ada pasar malam pun ! buat penat jalan je...*s0rang member aku cakap maybe dah tukar kat tempat lain kutt....bila dah blur sangat tak tahu nak pegi mana lastly pegi lah kat dataran Nilai...kira ramai jugaklah 0rang kat situ...dah banyak kali dah aku lalu bef0re ni but baru je berkesempatan nak pegi sana...best jugaklah dapat berjalan kat sana..memang sesuai sangat kalau nak berpiknik 0r ber-usrah kat tengah dataran Nilai tu...rumah aku pun tak lah jauh dari sini...finally dapat jugak aku rembat burger ayam cheese + chicken wing satu..ngehngehngeh..

si capturer..nawa aisya ^^

KAMI ^^

Dataran Nilai

tapak playgr0und..

tunggu burger siap..


3 comments:

sue adnan said...

bju prep..haha..bgs2
=)

wanie paed~ said...

nak makan byk2,g MMA..kalau dr giant,kt trafik light amek kanan,pastu jumpe roundboard amek 9..hehe
pasar malam hari selasa kt Semarak,jauh sikit,,sikit j..
hari rabu kt Cempaka,roundboard yg sama dgn MMA,tp amek 3..hehe selamat mencube..teringin nk jln2 ngn huda

cik karmila said...

perrhh..nice inf0..ley gak jalan jalan ngan kau pasnie wanie..hehe