Sunday, January 19, 2014

message daripada 29999 selalu curi kredit 0rang !


salam..any0ng hasey0 !!!!
lately aku selalu sangat dapat message daripada nombor 29999....
k0rang pernah dapat tak..??!!!
seriously aku bengang gila tahap gaban dengan n0mbor shit ni..mana taknya..aku penat penat nak save kredit sekali tetiba message ni sampai dan curi duit aku secara haram....paling paling sedih + super bengang bila lepas aku dapat hadiah t0pup menang giveaway tetiba datang lagi message ni....hancur harapan aku nak save t0pup..dah la aku ni spesies yang kedekut kredit ! sedih sedih....
n0rmally message message dari n0mbor malang ni pasal ringt0ne...ntah apa punya ringt0ne ntah...tau tau duit dah lesap....kadang kadang iklan yang mengatakan kita dah subcribe pakej di0rang...zaman bila pulak lah aku rajin nak subcribe menda menda alah kat ph0ne ni...s0 aku pun try lah teng0k kat go0gle..manalah tau kut kut ada s0luti0n ke pasal pr0blem aku ni....rupanya banyak jadi kes macam aku ni.....ramai gila 0rang yang bengang c0z benda ni...siap call celc0m center lagi....tup tup takde s0luti0n pun....huhu...maybe this is 0ne 0f reas0n kenapa certain 0rang tak suka pakai celc0m kutt..s0 dengan hati yang penuh semangat nak av0id perkara yang sama berlaku jumpalah s0luti0nnya....tengs t0 getsatisfy.com :D

caranya just :

taip STOP INSTA hantar ke 29999


credit t0 getsatisfy.c0m


h0pefully cara ni berkesan dan tak lah kredit aku kena curi tiap tiap bulan....an0ther way...kalau dapat message dari 29999 jangan bukak langsung message tu..just padam je tau ! kalau tak melayang lah duit kau nanti..padan muka !

3 comments:

nuranne (formerly simplyseoul) said...

xpenah lg kena.. but yeah.. thanks for sharing

Razi ten said...

Yeah annoying, didn't they know you can make a free ringtone using apps in Smart Phone nowaday? xD

Pico Art said...

eh saya punya takda kaitan dgn subcribe2 pun potong gitu jeee..