Tuesday, February 18, 2014

thanks anak murid :D

salam..any0ng hasey0 !!!!
hari ni rutin harian terus berjalan macam biasa....
pagi sampai petang bersama anak anak.....
semakin hari hidup aku dah rasa macam semakin sebati bersama anak anak....
adakah ini petanda aku sentiasa kelihatan muda...??!!
0fc0urse not dear....sekarang umur kau dah 20 tahun...bukan belasan tahun lagi dah.....
semoga setiap hari yang berlalu banyak mematangkan aku......

satu pagi yang indah : 

awal awal pagi se0rang anak murid aku datang sekolah dan terus pergi kat aku.....then terus hulurkan sampul surat dengan muka penuh senyum......*aku dah cuak dah ingatkan surat apa ke......sekali bila aku tengok....





dalam sampul tu ada bertulis "Muaddibah Huda Sangat Cantik..."..siap ada lukisan love love & bunga bunga col0urful lagi...hahaha...macam nak tergelak pun ada....ingatkan apalah tadi....tetiba rasa macam dihargai sekejap...walaupun aku tak tahu ikhlas ke tak apa yang anak murid aku ni tulis....by the way setiap makanan, hadiah 0r secebis kertas yang anak murid bagi mesti aku akan simpan....daripada dulu lagi aku memang simpan semua resit resit, kad ktm, bil sh0pping yang aku terima...ada nilai sentimental bagi aku....hehe..ntah apa apa lah kan....


thanks Hannan S0fwah & anak anak murid yang lain sebab hari hari buat muaddibah ceria....even muaddibah selalu marah anak anak tapi muaddibah marah sebab muaddibah sayang sangat anak anak.....


1 comment:

nuranne (formerly simplyseoul) said...

awww that is sweet. seriously the feeling of appreciated by students are priceless.