Saturday, March 15, 2014

attend b'day anak murid...^^


Alhamdulillah…hari ni cuti sek0lah…rasanya takde apa apa nak buat…..actually melambak je kerja kat tadika….tapi macam nak lupakan sekejap…..pagi pagi baru ingat nak lajakkan tidur tapi kena duty masak lah pulak…huhu….sempat la masak nasi g0reng kejap...jeng jeng jeng hari ni ada event special…..ada birthday party ank murid yang c0mel lagi baik budaknya….Happy Birthday t0 MEGAT AZRAI SHAH yang ke 6 tahun….sem0ga panjang umur dan jadi anak yang s0leh…..nasib baik dia tak lupa jemput geng muaddibah datang rumah….siap bagi kad lagi tu….s0 dengan tak segannya kami pun datanglah ke sana…..makan free siapa tak b0leh lepas…..haha….

special present dari muaddibah....h0pe megat suka !

bef0re pergi....^^
Bef0re pergi kami sempat sediakan hadiah untuk dia..memandangkan dia anak kesayangan semua muaddibah s0 kami bagi hadiah kura-kura….nampak macam weird je hadiah nya tapi kami yakin hadiah tu dapat bagi banyak makna untuk dia…..hihi

inilah b'day b0y ! megat azrai shah....^^

megat sambut b'day dengan kakak & adik dia..

eksited makan fruit and mashmellow stick with ch0c !

Happy sangat kedatangan kami disambut ceria…..nenek dia siap cakap lagi “terima kasihlah muaddibah..megat dah pandai s0lat dah….dah pandai baca surah  dan pandai eja perkataan…..”rasa bersyukur sebab megat dah ada perkembangan…lagipun dia memang baik budaknya …..makanan tak payah cakaplah…banyak gila…..siap ada western fo0d + candy buffet bagai…persembahan badut dia memang buat kami sakit perut dengar….go0d j0b !

s0me of anak anak murid yang datang...


meet family 0ne of my anak murid..harith hakimi..

geng muaddibah yang g0jess !


yeayy !!! dapat g0odies bag ! rasa macam jadi kanak kanak sekejap ....

hamb0ih mereka ni....kemain lagi yee....

   Thanks t0 Megat Azrai and family sebab sudi jemput kami…..

No comments: