Saturday, March 8, 2014

hang-0ut with my sweet adek d0rm ^^

Salam..any0ng hasey0 !!!
Perhh…lama gila aku dah tak update bl0g….s0rry sangat sangat ye sebab sekarang ni serius aku busy gila…banyak sangat komitmen yang aku kena bagi…..hari sukan anak anak tadika tak lama lagi…sambil tu nak kejar prestasi anak anak….kerja bab bab pengurusan lagi……

haifa'....

S0 hari ni dengan bangganya aku nak releasekan semua tensi0n aku….dah lama gila aku tak balik rumah tapi nak buat macam mana..banyak sangat pr0gram yang kena attend…..minggu ni kebetulan hari sabtu takda apa apa pr0gram…tiba tiba adik d0rm kesayangan aku ajak pergi jalan jalan cari makan kat mid….memang tak boleh nak lepaskan….dulu kit0rang selalu share macam macam st0ry sama sama….memang rapat gila….dari d0rm sampai lah ke bilik basuh….semua nak sama sama….actually dari dulu d0k sibuk berangan kat bilik basuh sambil sental sental baju…”kak, nanti kalau dah kerja kita keluar lah sama sama….hihi..”


makan kenny r0ager r0aster...breakfast merangkap makan tengah hari..^^
dah penat jalan jalan kering lah pulak tekak ni....makan ice-cream jap..

Rasa macam tak percaya impian kit0rang berjaya jugak….haifa’ lepas ni pun dah nak amik lessen….maybe busy dan susah nak jumpa…s0 alang alang ada masa ni kit0rang spend lah sama sama….t0day kit0rang share duit sama sama dan saling belanja dan makan sama sama….sweet kan kami…adik dia pun ada jugak….bole la jadi ph0tograper tak berbayar….haha..

with little b0y darwish...

sampai duduk bersila tunggu train...penat gila berjalan satu MID..
*smile...
Thanks haifa’ temankan akak hari ni…lepas ni dah tak tahu bila lagi nak keluar kan….akak d0akan sem0ga result spm kau gempak gila….dan semua yang kau nak tercapai !!!


1 comment:

iffa Afifa said...

Sumpah aku rasa jeles gilaa.. dy ade ajak aku hang out same. janji sakan nak blanja aku. haha. tapi serious huda.. Adik dorm kite ni dah makin lawa laaaa. haha,