Thursday, April 3, 2014

aktiviti k0laj :D


Salam..any0ng hasey0 !!!

Lama dah tak jenguk bel0g sendiri…nak bl0gwalking lagi lah ! rindu gila aku nak baca entry kawan kawan bl0gger semua….maklumlah….diri dah semakin busy dan bahagia bersama anak anak …..last week bef0re cuti seminggu aku ada buat aktiviti k0laj ngan anak anak….rasa macam blur pulak tak tahu nak buat apa….last last decide nak buat aktiviti k0laj lah….senang je…aku just rembat satu mahj0ng paper & kertas warna banyak banyak…lukis bunga besar besar then suruh semua anak anak k0yak kertas warna dan tampal…..dapat dengan budak budak ni….semua kaki eksited tahap gaban….

muka bahagia + eksited...

i luv them s0 mush !...:D

No comments: