Saturday, April 5, 2014

Review : Oat Chocolate CHOCO..


salam...any0ng hasey0 !
baru baru ni aku ada beli snek cereal Oat Chocolate CHOCO....lately aku banyak nampak menda alah ni ada jual kat FB.....teng0k macam sedap je.......masalahnya aku nak je beli...tapi malas nak transfer duit.....nak kena pegi bank lagi....aku dah la tak activate acc maybank2u.....tu yang payah sikit tuu....kebetulan hari tu ada s0rang anak murid aku bawak menda ni pegi tadika...kebetulan pulak mak dia satu tempat kerja ngan aku....s0 aku pun terus tanya ....nasib baik dia beli ngan jiran dia....price pun takde lah mahal...takat RM16 je......kira 0kay lah tu....kalau aku beli online harga rm15 tapi campur p0stage kena tambah lagi rm7....fuhhh....kalau yang ni aku b0le take away lagi tu....pagi aku mintak tengah hari terus dapat...hehe...

menarik dan super sedap !

nak tahu macam mana rasanya..??!!! sedap gila snek 0at ni..dah la berkhasiat....lagipun 0at ni memang bagus sangat...rasa cepat kenyang dan bertenaga lepas makan....rasa creamy sangat..tambah tambah aku memang suka menda yang bersusu dan berkirim...then kalau makan memang rasa nikmat sangat....lagi satu...0at ni jugak membantu pr0ses pencernaan aku....rasa sihat bila makan menda ni....satu hari dekat 10 peket aku b0leh habiskan....satu paket aku beli ada 45 peket dalamnya...memang berbal0i sangat....siap b0leh bagi anak anak murid lagi....haha


rugi siapa yang tak cuba lagi...

1 comment:

oatchocho said...

saya jual oat chocho(twinfis) n oat n wheat(cvmallow)
1 paket rm10.00
borong rm9.00/paket
whatsap saya 012-2358252 - area cheras n balakong