Saturday, April 5, 2014

Review : Set Shaklee ^^

salam..any0ng hasey0 !!!
sekarang dah hampir tiga bulan aku gunakan produk Shaklee....
alhamdulillah banyak perubahan yang aku rasa......produk shaklee ni memang 100% berkesan dan diyakini 0leh semua golongan usia.....that's why lah semakin hari semakin ramai yang guna....kalau korang nak beli try lah cari sendiri pengedar Shaklee yang sah......ada berlambak kat fb....then kalau nak cari pengedar Shaklee pastikan korang cari yang berbaloi..means promoti0n yang di0rang buat tu menguntungkan korang...tak terlalu mahal sangat....n0rmally Shaklee memang banyak pr0moti0n tiap tiap bulan....depends kat produk yang korang nak beli....

semua set Shaklee aku plus free shaker and pill b0x...

actually aku dah lama teringin nak beli Shaklee.....alhamdulillah lepas kerja dan ada duit sendiri....dapat la aku capai impian aku nak beli Shaklee...kalau tak caya teng0klah kat wishlist aku sebela ni..hehe....beratus jugaklah duit aku habis untuk beli ni tapi demi nak sihat punya pasal..aku sanggup ! n0w aku ada 5 vitamin Shaklee....ESP, vitamin B-C0mplex, vitamin C, vitamin E Complex, vitamin Zinc Complex...ada ada jugak ambik supplemen lain macam Cod Liver Fish...main f0cus aku beli Shaklee nak tambahkan berat badan sebenarnya tapi sampai sekarag aku tak sempat lagi nak timbang...h0pe meningkatlah...vitamin Zinc tu aku dapat free sebab menang segmen GA....hehee....bukan senang nak dapat supplemen secara percuma tau !

perubahan lepas aku ambil vitamin ni...aku jadi semakin bertenaga dan tak cepat lapar...lagi lagi aku ni jenis metabolisma tinggi dan jadi cikgu tadika...badan kena aktif macam budak budak jugak.....kena jerit selalu, main kejar kejar dengan ank murid....tambah tambah kelas aku tingkat 3 ...memang naya hari hari kena turun naik...kulit aku pun semakin licin dan lembut...sampai kawan aku pun ada tegur apa rahsia kulit aku lembut dan licin..*kembang sekejap....muka pun makin cerah dan licin....jerawat kurang....even s0metimes ada jugak tumbuh sebab tanda tanda nak peri0d....tapi tak lah teruk sangat....

2012......

2014.....tanpa edit and make-up 0kayy...

           just cabaran untuk ambil suplemen supplemen ni k0rang kena disiplin untuk makan ikut time dan kena minum air secukupnya..atleast 2 liter sehari....memang penat jugak aku keluar masuk                            tandas hari hari...tapi percayalah....hasilnya sangat berbaloi....

ada jugak kawan aku yang tengah tengah buat bisnes Shaklee....selau pr0mot kat aku..nanti kalau k0rang rasa nak beli 0r tanya pasal Shaklee bole la pm dia...
Suzeyy Hahaa

No comments: