Saturday, June 21, 2014

a day at UIA Gombak..^^


salam..any0ng hasey0 !!!
few weeks lepas aku ada pegi UIAGombak sebab kena attend meeting bersama seni0r....first time aku jejak bumi UIA....perjalanan b0leh tahan jauh sebab awal pagi aku dah bertolak dari nilai...terus naik KTM sampai KL Sentral and ambik lrt sampai gombak...lepas tu ambik bas rapid KL...sebelum ni penah la jugak lalu depan UIA masa aku ada pr0gram kat Gombak tapi tak penah masuk lagi...

i luv the scenery & environment..^^s0 co0l..

mus0lla UIA..lupa pulak apa nama dia..

nasib baik s0rang member aku nak temankan sebab alang alang dia nak jumpa abang dia kat sana...0kay jugak ada abang dia...b0leh la guide kit0rang kat sana...bila sampai UIA rasa teruja sangat sebab view dia cantik.....banyak sangat bangunan....masa tu kit0rang turun bas awal sangat s0 kena jalan jauh gila...nak mencari tempat meeting je dah mengah....sementara aku meeting kawan aku jumpa lah abang dia...disebabkan ada meeting mengejut kat tadika s0 aku rushing balik Nilai...sekali perhh ! hujan lebat gila sampai banjir lah area UIA tu...nak mencari kawan aku ni dah satu hal...sampai sesat sesat....lama punya tunggu finally jumpa jugak...

sempat bergambar kenangan...^^
anyway thanks sangat kat aisyah dan abang dia sebab temankan aku kat sini....actually teringin lah jugak nak masuk UIA tapi rasa macam kurang layak je....aku target nak masuk UKM...mudah mudahan dapat..ameen....


may Allah bless them..^^




No comments: