Saturday, June 21, 2014

d0ne pertemuan 3 penjuru ^^

salam..any0ng hasey0 !!!
alhamdulillah tengah hari tadi selesai sudah pertemuan 3 penjuru bersama parents...minggu yang sangat stress bakal berakhir...!!! rasa lega gila gila...hehee....sampai tersenyum senyum bila aku ingat balik....kalau tak sebelum ni asyik terfikir fikir je macam mana lah agaknya aku nak handle benda ni....sebelum ni tak penah la pulak aku buat perjumpaan f0rmal ngan parent....ni pun sebab nak bagi rep0rt card midyear....selain tu nak inf0rm kat parent macam mana kelakuan anak dan tahap bacaan....syukur sangat sangat....pertemuan 3 penjuru ni tak lah seteruk yang disangka...



0verall parent bagi resp0n p0sitif.....mula mula tu ada la jugak cuak...tapi sekeras kerasnya aku cuba kawal...cakap macam biasa je....fuhhh ! punyalah ligat 0tak aku nak susun ayat....nasib baiklah aku ni jenis yang tak malu sangat.....s0 rasa n0rmal je....aku rasa happy sangat dapat c0mmunicate dengan parent..rasa lagi dekat dengan anak anak murid aku....dan rasa macam aku dapat impr0ve s0ftskill aku depan orang....hihi...mungkin ni pengalaman baru untuk aku....actually tinggal lebih kurang sebulan lebih je lagi aku kerja kat sini....bila dah rapat dengan anak anak murid rasa sayang pulak nak tinggalkan....selagi aku kat sini...aku akan cuba sedaya upaya aku ajar mereka semua...penat aku berbal0i sebab m0stly anak murid dari kelas aku pegang t0p ranking....h0pe sangat mereka dapat kekalkan prestasi masa final exam nanti....^^ tak sabar minggu depan nak pergi lawatan dengan anak anak murid....hihi !

4 comments:

Faariis said...

wahhh. da jd cekgu yee.. cekgu ape?

cik karmila said...

jadi cikgu tadika....hehe

Faariis said...

owhh.. tadika pon ade gak ek pjumpaan ibubapa. lupe daa.. haha

cik karmila said...

mestilah ada..untuk tahu perkembangan anak anak sendiri..