Tuesday, June 10, 2014

we snap we upl0ad we feel..

Salam..any0ng hasey0 !!!

sekadar hiasan..

Siapa kat sini suka tangkap gambar..??!! saya !!! aku !!!kite!!!ambe!!!
Cuba teka sehari dalam berapa puluh gambar yang k0rang upl0ad..??

Satu…

sepuluh ! tak tak…

seratus….

ehh..ehh…mana ada…ana malu la….huhu…grr..

Tak kisahlah berapa riban gambar kau nak upl0ad sekalipun ….
tapi apa tujuan k0rang upl0ad sebenarnya..??

Suka-suka….

A must…..*rasa sawan kalau tak upl0ad sehari…

share kegembiraan *cliche statement..!

saja nak tayang  muka sendiri yang cantik dan hensem dengan 0rang…

cari calon suami, isteri..yuck !

whatever lah kan…..

Tapi kan kalau k0rang sendiri yang teng0k gambar yang 0rang lain upl0ad rasa apa..??

Ehh…menunjuk je tu…mentang mentang muka ada saham….
alahh..test market je tu….

hmm..menarik !....

wahhh….jelesnyaaaa..!!!

0whh….hmmm…takde feel apa apa…..

See..?? semuanya ada macam macam impressi0n kan…..atau dalam kata lain..penilaian yang subjektif….s0 tak kiralah tukang upl0ad ke 0r tukang teng0k pic yang di upl0ad ke…..masing masing ada rasa sendiri kan….
Yang penting kita tahu apa yang kita upl0ad dan apa reas0n kita upl0ad…..

Untuk 0rang yang suka teng0k gambar yang diupl0ad 0r sengaja teng0k ke….

Try t0 think p0sitive…..

Try bebaskan segala anggapan negative k0rang….
Cuba cakap kat diri sendiri…..kalau aku upl0ad rasa cam co0l 0r 0kay je kenapa aku nak k0ndem gambar 0rang….kankan…

Masing masing semua dah tahu dan semua dah b0leh fikir kan……dan ingat, setiap benda yang kita buat di dunia akan dihitung dan dinilai 0leh Allah tak kiralah sekecik mana pun benda tu….just a reminder f0r myself and f0r y0u all….insyaAllah…f0r 0ur sake and f0r 0ur life….sem0ga diberkati Allah…

No comments: