Friday, July 25, 2014

maaf semua

salam ramadhan..any0ng hasey0 !!!
tujuan entry ni dibuat hanyalah nak sampaikan salam kemaafan kat semua yang mengenali diri ini.....aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua dan berjuta juta kemaafan zahir dan batin khususnya ibu dan ayah sebab dah lama gila tak balik rumah since kerja kat Nilai, kepada guru guru yang pernah aku kutuk 0r benci di0rang...yang aku tak dengar cakap....kepada adik beradik kalau selalu gaduh gaduh dengan k0rang semua.....dan kepada semua kawan kawan especially kawan kawan sek0lah dari darjah satu sampai f0rm 6....almaklumlah manusia memang selalu buat salah kan.....kut mana mana perbuatan aku yang buat semua pernah terasa hati.....sekali lagi minta maaf.....malas nak buat ayat bunga bunga sangat sebab tengah demam and kepala sakit gila....babaiiii

with them bef0re cuti raya...

No comments: