Tuesday, August 12, 2014

dating with my twin ^^

salam..any0ng hasey0 !!!!
last week sempat aku keluar dating dengan kembar...hihi....memandangkan aku pun dah tak lama kerja kat Nilai s0 dah tiba masanya untuk aku hang 0ut....maklumlah baru lepas sihat dari demam denggi....selera pun makin menjadi jadi....nasib baik kembar aku study kat bangi...s0 dekatlah sikit dari nilai....

kawan dari dalam perut..
besar betul ikan ikan kat tasik the mines tu....tapi bau....euwww

sama tak kami...tak kan ??!!!


jemput makan....^^


f0r the first time aku pergi The Mines dengan kembar....seharian aku kat sana.....masa pegi pun target memang nak belanja dia makan.....s0me of benda yang kit0rang sempat makan kenny, artstick ice cream and san francisc0 pizza.....bejalan punya bejalan tak sedar hari dah petang....sebelum tu sempat jugak naik cruise kat tasik the mines tu...ke KTM just RM 2 je....macam lawak pun ada tetiba cruise yang kit0rang naik tu habis minyak ! tersadai lah tengah tengah tasik tu...hahhha...sampai aku cakap kat pak cik tu...takpelah cik....el0k gak...b0le lama lama kat tasik ni....hihi....

si kembar nak makan tiramisu je last last 0rder je la...
cepatlah bergerak bot ni.....

nie masa bot tersadai...



aktiviti masa bot tengah tersadai ! selfie !!!!

best gak dapat spend time ngan kembar sendiri....share macam macam st0ry....cuti raya hari tu memang tak sempat sangat nak sembang ngan kembar sendiri....dah aku d0k hospital...aku diccharge je dia dah balik bangi....then berpisah lah kit0rg kat KTM bangi.....by the way thanks una dapat keluar sama.....next time kita keluar lagi ye !

gudbye the mines !

1 comment:

Fiu S said...

bener-bener twin sangat .... hehehe

Salam Sukses Mulia ,,