Friday, August 29, 2014

happy birthday haifaa'


salam..any0ng hasey0 !!!
t0day, 29/08/2014 merupakan besdayy adik d0rm aku masa kat kisas dulu...
she is 0ne of my adek d0rm yang cl0se sangat dengan aku dulu....even masa aku upper 6 dia f0rm 5 tapi kit0rang memang sehati sejiwa...kalau happy share sama sama..kalau sedih pun kit0rang share sama sama...bersembang dengan dia memang tak penah nak berenti...dari dalam d0rm, luar d0rm, dalam bilik mandi, dalam surau...ada je cerita yang nak di st0rykan...0rang orang yang rapat dengan aku dia kenal dan sama gak macam dia...n0w dia ambik asasi kat UIA Gombak...kalau jumpa silalah tegur dia..hahha..

masa lepas balik surau...#thr0wback end 0f year 13'..

masa jalan jalan ngan dia kat mid..#throwback awal tahun 14'..

dear haifaa'..happy birthdayy t0 you !!! dah tua dah kau kan...btw sem0ga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan yang baik...jadi anak yang s0lehah...nanti kalau free kita celebrate sama sama kayy ^^

No comments: