Tuesday, August 12, 2014

UKM tunggu aku !

salam..any0ng hasey0 !!!!
alhamdulillah..alhamdulillah...alhamdulillah......hari yang bersejarah dalam hidup aku.....
finally debaran dah berakhir.....pers0alan yang selama ni ada kat kepala 0tak aku dah terjawab.....
menda yang aku d0k risau dari dulu dah hilang.......tak sangka Allah maha mendengar.....DIA dengar doa d0a aku.....d0a ibu ngan ayah aku...d0a kawan kawan aku...d0a anak anak murid aku.....bersyukur sangat rasanya...memang tak terkata.....

tengah hari tadi aku cuak yang teramat sangat...lagi lagi bila anak anak murid aku lari kat aku dan cakap "muaddibah najah dapat masuk UKM....! " masa tu jantung aku dah rasa laju dan terus cari dan peluk najah....najah dah tau dia U mana..aku belum lagi...sekali aku pun hantar lah sms.....tunggu punya tunggu.......finally sampai jugak message.....

eksited punya pasal....

dengan aut0matiknya air mata aku terus jatuh....pegi dekat kawan kawan aku....masa tu pulak la aku tak rel0ad t0pup lagi...dengan tangan menggelatarnya aku pun rel0ad lah....call ayah, ibu, kembar and 0rang 0rang yang cl0se ngan aku....tahniah buat semua kawan kawan......yang tak berjaya tu jangan sedih....aku faham perasaan k0rang...tapi jangan putus harapan....rayuan still ada lagi...maybe ada hikmah bagi yang dapat and yang tak dapat....mungkin dulu masa spm aku tak dapat nak bagi kejayaan kat ibu dan ayah....tapi alhamdulillah atas peng0rbanan aku masuk f0rm 6 aku dapat bagi kejayaan kat ibu dan ayah.....

alhamdulillah......^^

but n0w aku still tak b0leh nak lepas g0yang kaki....hakikatnya cabaran makin mendatang....banyak mental and physical preparation yang aku kena buat......dunia U memang mencabar.....h0pe sangat Allah permudahkan semua urusan aku untuk kemasukan U nanti....seyes berdebar sebenarnya.....by the way..aku sangat happy bila ramai gila budak kisas mel0nggok kat situ....hahha...nak kata b0ring pun tak b0leh jugak.....k0ranglah kawan seperjuangan aku....smile...and bye bye ! 

UKM !!!!! aku pasti datang !!!!!!!hehe


1 comment:

Byha Nabihah said...

tahniah huda.. moga terus jadi anak panah dekat sane ^^. doakan ak jgk