Tuesday, September 30, 2014

terima kasih 8Share ^^

 salam..any0ng hasey0 !!

tengs 8 share..^^


m0rning semua....hari ni rasa lepak sikit sebab kelas aku start pukul sepuluh....
adalah masa pagi ni nak siapkan assignment dan bl0gwalking jap....kalau tak sebelum ni jangan harapla~
daripada aku membuta better buat entry baru kan.....hehe...semalam ayah aku ada bagi whatsapp..dia kata ada surat aku sampai rumah...sekali bila aku tengok l0go baru teringat 8share ada bagi aku sticker sempena Malaysia Day hari tu....mula mula dia kata nak bagi key-chain tapi sebab ramai orang dah redeem s0 dia gantikan dengan sticker....kebetulan point aku banyak s0 aku tebus je la....aku memang suka 8share ni....sebab banyak benefit yang aku dapat....bayangkanlah k0rang b0leh online sambil buat duit...caranya macam mana ???? klik iklan jee.....even masa buat assignment pun k0rang boleh buat duit tau......this is one of effort aku nak cari duit sendiri....memang tak susah pun...apa lagi...nak j0in tak..??? jum la klik INI..


1 comment:

permatabiru said...

bru join..x berapa rajin kurang la mahsyukk hehe