Tuesday, October 21, 2014

mid-sem break : visit anak murid II


salam..any0ng hasey0 !!!
happy h0liday sempena mid-sem break ni kepada semua member member aku yang tengah sonok dok rumah tu...untunglahhh.....dapat berfoya foya kat rumah....aku...cukuplah berfoya foya kat UKM. je....dengn assignment ngan program sana sini....kalau balik rumah pun konfem konfem aku malas...s0 lebih baik aku rajinkan diri pegi program program kat sini....for sure one of reason aku balik rumah lambat sebab nak melawat anak anak murid aku....rindu gila aku kat diorang semua !!!


teheeee~

semalam memang cadang nak melawat anak anak murid aku kat Nilai....actually mula mula macam malas je sebab tengok macam redup nak hujan je.....lepas tu tiba tiba ada sorang parent anak murid aku bagi weechat tanya aku jadi datang tadika ke tak..... 



pehhh tekejut gila aku...dah la aku sendiri tak mandi lagi masa tu....so dengan ekspressnya bersiaplah aku nak jumpa anak anak aku...rupanya anak murid aku yang lagi eksited nak jumpa aku...terharunyaa~ aku tak nafikan...diorang semua sumber kekuatan aku...even aku dah terpisah jauh ngan diorang tapi hubungan aku ngan diorang tetap erat...dan berkat doa anak anak ni la yang membawa aku ke UKM....diorang kan suci..takde dosa....terasa tenang bila jumpe diorang...



alhamdulillah..kedatangan aku disambut dengan ceria oleh anak anak.bersama dengan sorang lagi kawan aku yang pernah ngajar sama dulu....still ingat kat aku...siap peluk ngan cium aku lagi tu....terasa macam ada anak sendiri pulak...memang itu yang aku rasa sejak mengajar diorang dulu..."dapat jadi ibu sebelum masanya"...hehe..next week diorang akan berdepan ngan final exam...papepun aku doakan yang terbaik untuk mereka....dah banyak perkembangan diorang...hopefully sebelum diorang darjah satu sempatlah aku jumpa lagi sekali....huhu..

there are my heaven ~

No comments: