Friday, October 3, 2014

ph0toshoot JAKMA..


salam..any0ng hasey0 !!!
happy h0liday semua....sebulan lebih aku tak balik rumah finally dapat jugak aku jejak rumah...perasaan still sama...takde feeling pun nak balik...cuma feeling 100% nak rehat....dulu masa aku kerja kat Nilai lagilah berbulan bulan aku tak balik....sampai kawan kawan aku cop aku jenis tak suka balik rumah...but this time...masih dalam mo0d home sweet h0me...fokus balik untuk siapkan segala assignment...rasanya ni je masa yang ada...kalau hari biasa kat fakulti memang sibuk....d0k mengejar kuliah & kelas tut0...macam ada je meeting and pr0gram...tapi aku sangat suka kehidupan yang busy macam ni....atleast hidup aku tak k0song...alhamdulillah ramai kawan yang baik sekeliling aku....yang banyak t0long aku....tanpa mereka siapalah aku kan...

JAKMA INTAKE  14/15..

n0w aku nak kenalkan rakan rakan aku....ni semua rakan satu jabatan...aku k0s dakwah & kepimpinan @ UKM...satu jabatan yang tak kurang hebat bagi aku....banyak cabaran yang aku kena lalui...f0r sure bersama mereka jugak....maybe sem ni je aku nak bersama di0rang...maybe nanti kami akan berpecah ikut m0dul masing masing....aku pun tak tahu aku bakal dicampakkan ke mana...yang penting kena usaha...


 
susah senang kami bersama..

my girlssss...
semalam bef0re balik raya....kami ada ph0toshoot under fakulti....h0yeah..this is 0ur first ph0toshoot ever....lepas kuliah terus berkumpul untuk tangkap gambar..kalau tak sebelum sebelum ni asyik tangguh jee...aku bangga dapat jadi kawan mereka....semakin hari semakin terasa kemanisan ukhuwah....

kawan KISAS yang satu c0urse dengan aku...

all the best....

No comments: