Sunday, October 26, 2014

t0gether we eat t0gether...^^


salam..any0ng hasey0 !!!
akhirnya cuti mid-sem aku dah berakhir...perasaan ??!! still sama macam aku habes cuti masa sekolah sekolah dulu....tadi pun masa aku dok dalam kereta tengah on da way balik UKM...aku terfikir...perkara yang aku lalui sama je dari aku balik hostel dulu dulu...memikirkan cabaran yang makin besar....hakikatnya belajar ni mana ada yang senang....aku perlukan doa semua especially ibu ngan ayah aku...perjalanan hidup sangat berliku....so teruskan...teruskan dan teruskan......

welcome to Mohd Chan restaurant ! i luv the view...


actually nak share s0me sweet moment semalam....rasa dah lama satu family tak berkumpul...ayah aku bawak makan lunch kat restoren chinese muslim, tempat feveret kit0rang...cuba search kat google mohd Chan Badullah restaurant..konfem jumpa...ni kali kedua kami pegi sana...masa first time pegi masa tu aku baru baik chicken pox ! muka berbintik lagi masa tu...2 orang adik aku takde masa tu sebab diorang kat hostel..now kami semua ada....masa tu aku yang belanja family hasil gaji aku...sekali sekala nak buat amal...sekarang zaman aku sayang duit ! hehhh...

ibu, kinah & piah

syurgaku...ibu dan ayah....

kembar, anis & atiqah...

alhamdulillah...alhamdulillah...
best la jugak sekali sekala makan something yang lain...restoren ni pun sediakan makanan dalam portion yang besar....so memang berbaloi....aku paling suka butter prawn dia...seyes sedap lemak berkrim ! western fo0d pun n0t bad....terima kasih ayah belanja kami sekeluarga....doakan kite menang rm3000...bole la belanja family nanti...insyaallah....doakan kite senang belajar kat UKM ni...see y0u all next time..byebye...



No comments: