Sunday, November 2, 2014

gathering UKMian ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
s0 far this week nampak lepak sikit dari minggu minggu sebelum ni....assignment alm0st done...tinggal tunggu nak present...semalam aku ngan kawan kawan KISAS yang study kat UKM buat gathering...semua kitorang kat sini ada 25 orang tapi ada yang tak dapat join...so kitorang tempah satu kereta dan buat kat tasik cempaka, bangi...siap bertukar tukar driver lagi nak ambik kawan...nasib baik sorang dak laki baik hati pinjamkan aku kereta...jimat la masa sikit...masa ni jugakla first time aku drive kat jalan bangi yang sibuk tu....actually bukannya saje saje nak buat gathering...most of muslimin tu kawan sekelas aku...tapi aku sendiri yang tak penah nak rasa yang depa tu classmate aku....dah la jauh lagi baik dari aku...tapi kawan perempuan pun most of them dari kelas aku jugak...koranglah kawan terbaik aku...walaupun hakikatnya aku ni macam tak layak duk ngan korang....tapi aku bersyukur dsangat Allah campakkan aku dengan korang...dapatlah bantu bimbing diri aku yang serba kekurangan ni...

sharing moment....


bersama ratu ratu al-fateh..

tapi nak buat sharing moment sepanjang kat sini dan throwback kisas dulu....mostly of us rasa benda yang sama....iya lah..dulu kat kisas rasa macam terkawal then sekarang bila dah hidup kat U bercampur dengan macam macam orang....biah tu dah sedikit lain...sebab tu perlunya kawan kawan yang support each other...seyesly kalau aku pun perlukan kawan kawan untuk bimbing diri aku...by the way aku bersyukur sangat dapat bersama sama dengan orang orang yang hebat macam korang...even sampai sekarang aku susah nak terima hakikat yang aku kat sana...semoga hubungan kita akan terus erat...once kisasian, is kisasian....itu qoute yang aku selalu ingat....fastaqim kama umirta !


together we here...al-fateh UKM..

alahai~ kesiannya mek mek semua ni...syok bejalan sampai tak sedar habis minyak...

perjalanan hidup ni masih panjang...mungkin saja kau akan bertemu dengan sahabat yang baik...mungkin jugak kau akan bertemu dengan musuh yang menyakiti....teruskan perjuangan...bersama mereka yang hebat....walau kau insan biasa.....perit dan derita tak pernah berpisah dengan kita...melainkan kita sendiri yang tabah mengharunginya ^^




No comments: