Sunday, December 14, 2014

2 items i bought online ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
next week final week untuk aku habiskan kelas bef0re study week...perasan ??!! k0song k0song k0song...rasa macam banyak benda tak terkejar lagi...n0rmal lah..nama pun first year and first sem...bila dikenang balik...rasanya 0kay lagi situasi masa aku study time STPM dulu kalau nak dibandingkan ngan kat Uni ni..0kay 0kay...sebenarnya bukan nak cakap pasal tu...akhir akhir ni rajin betul aku beli barang online...minggu lepas je dah dua item aku beli online...tengok sekarang ni banyak betul jubah cantik...lagi lagi jubah sequin...actually aku nak suruh ibu aku jahitkan je...kain and cutting boleh ikut pilihan aku..tapi ibu aku macam tak sempat nak jahitkan je...s0 terpaksalah aku beli online....ni pun harapnya duit RM3,000 yang aku menang dulu boleh la gantikan balik duit aku beli online ni..heehee~



first aku beli jubah hitam sequin ni...saje je nak beli c0lour hitam sebab senang masuk ngan macam macam tudung...even sampai sekarang aku tak pakai pakai lagi but aku suka potongan dia...princess cut...aku beli jubah ni RM80 inc p0stage...mula mula aku cam bengang ngan sis yang jual ni...boleh tersalah letak harga pulak...then nak tak nak aku tambah je lah....nasib baik cepat je servis dia..



item yang kedua ni aku beli stripe cardigan...bef0re ni aku tak penah ada cardigan pun...tapi mengada nak beli...tapi berguna lah gak...dah la kat bilik aku suka pakai jersey lengan pendek je...kalau nak pegi kafe tinggal sarung je cardigan ni kat lua...labuh la jugak dari cardigan yang lain...yang ni aku beli RM50 inc postage...

kalau sape yang suka beli online macam aku ni bole lah usya page :


instagram : 

wardhatulbaydhahijab

es0k aku ada presentation Drama Secret Garden untuk subjek Foundation English...
semoga dipermudahkan....dan lusa ada Syafawi...semoga terang hati nak hafal surah dan hukum tajwid...till we meet again :D


1 comment: