Friday, December 5, 2014

Big Bad Wolf


salam..any0ng hasey0 !!!
finally Big Bad W0lf is ar0und the c0rner....kepada b0ok-l0ver (bukan macam aku) b0leh la jenguk buku buku murah kat sini...this is my first time i stepped there...biasanya setiap tahun aku pegi book fair yang kat PWTC je...sekali teng0k..perrgghhh...banyak gila buku murah....dari rm5 ++++...buku buku yang dijual memang menarik...cuma depends diri je nak baca ke tak nak..hehe....kebetulan semalam first day dan aku keluar dengan kembar aku....s0 dapatlah beli sebijik dua...kembar aku beli kemain banyak jugaklah...dia beli banyak buku dan aku beli banyak makanan..kira fair lah kan....siap ada 0rang angkut berkotak k0tak lagi tau....s0 apalagi....j0m lah ke The Mines....sambil bersh0pping usya usya buku....


let's g0 !


lagu lagu yang diorang pasang best sangat...hihi

secti0n yang memang aku suka...



pameran lukisan kat luar entrance Big Bad Wolf..
take our time at The Mines..

nie je la yang mampu aku beli...buku 2 bijik..haha



3 comments:

Nurul Atiqah said...

ya tuhan bestnya dapat pergi!! nak pergi jugak, tapi ayah busy la pulak, ngehehe lagipun buku tahun lepas tak habis baca.

cik karmila said...

haha..takpe2....pegi je usya dulu...kumpul2 then bila2 b0le baca...

Farah said...

Ada kembar? Seronoknya.

Saya teringin juga nak ke BBW ni