Tuesday, December 23, 2014

last minit


............

salam..any0ng hasey0 !!!
hmm... mo0d tengah study week....eceyh...study lah sangat padahal tak sangat pun...
seyesly at first nak balik rumah 3 hari je tapi sebab fakt0r kesihatan s0 aku panjangkan jadi 4 hari...hari yang kelima terus balik UKM..ni pun baru je sampai....alhamdulillah hari ni kepala tak seberat semalam...pagi, tengah hari, petang asyik baring je....

tengah aku dok usya usya FB ....aku pun usya lah page uni aku ni...actually page UKM Confession ni yang baru...yang lama dah kene block..masa tu semua student ukm pelik macam mana page tu bole kena block..maybe sebab banyak sangat confession yang kontroversi kut..

by the aku sangat suka dengan confession yang atas ni....study last minit..hahha...benda yang selalu aku buat....tak tak nape...aku memang bukan yang jenis study awal awal...alasan aku...*nanti mesti lupa...ni aku punya pendapat lah...tapi bole jadi tak semua yang study last last minit ni result dia boleh gempak....kalau budak gifted tu lain ceritalah....s0 far aku tengah nak dapatkan mo0d study....memandangkan next week dah exam...cepat gila bhaii ! es0k pun aku ada syafawi ! *syafawi tu yang hafal hafal surah...ni yang aku lemah dari dulu sampai sekarang....semoga aku diberikan ingatan yang kuat dan kerajinan yang berlipat kali ganda dari sekarang ....ameen...

anywayy...abang Thailand yang sarung jersi no 7 tu hensem kan...??!! hehe



No comments: