Tuesday, February 18, 2014

thanks anak murid :D

salam..any0ng hasey0 !!!!
hari ni rutin harian terus berjalan macam biasa....
pagi sampai petang bersama anak anak.....
semakin hari hidup aku dah rasa macam semakin sebati bersama anak anak....
adakah ini petanda aku sentiasa kelihatan muda...??!!
0fc0urse not dear....sekarang umur kau dah 20 tahun...bukan belasan tahun lagi dah.....
semoga setiap hari yang berlalu banyak mematangkan aku......

satu pagi yang indah : 

awal awal pagi se0rang anak murid aku datang sekolah dan terus pergi kat aku.....then terus hulurkan sampul surat dengan muka penuh senyum......*aku dah cuak dah ingatkan surat apa ke......sekali bila aku tengok....





dalam sampul tu ada bertulis "Muaddibah Huda Sangat Cantik..."..siap ada lukisan love love & bunga bunga col0urful lagi...hahaha...macam nak tergelak pun ada....ingatkan apalah tadi....tetiba rasa macam dihargai sekejap...walaupun aku tak tahu ikhlas ke tak apa yang anak murid aku ni tulis....by the way setiap makanan, hadiah 0r secebis kertas yang anak murid bagi mesti aku akan simpan....daripada dulu lagi aku memang simpan semua resit resit, kad ktm, bil sh0pping yang aku terima...ada nilai sentimental bagi aku....hehe..ntah apa apa lah kan....


thanks Hannan S0fwah & anak anak murid yang lain sebab hari hari buat muaddibah ceria....even muaddibah selalu marah anak anak tapi muaddibah marah sebab muaddibah sayang sangat anak anak.....


Tuesday, February 11, 2014

besday anak murid :)


salam..any0ng hasey0 !!!
semenjak dua menjak ni susah gila nak dapat line internet kat tempat kerja aku....
lagi lagi bila rasa diri ni makin busy hari hari d0k perah 0tak & idea nak mengajar anak anak tadika tempat aku....
makin lama aku makin rapat dengan anak anak kelas aku....rasa macam anak sendiri lah pulak even belum kawen...hehe..
bulan lepas ada dua 0rang besday anak aku....biasalah kalau dah namanya budak tadika memang excited gila bila nak sambut hari jadi...seminggu sebelum dah kemain mengingatkan aku....siap tanya nak bagi hadiah apa lagi....thanks sangat bagi jajan + beskek sedap untuk mu'addibah & kawan kawan..hehe

besday anak murid yang first : 

Harith Hakimi b. Hilmi (18 JAN 2014)



besday anak murid yang sec0nd :

Muhammad Yusuf b. Faruq Zahari (31 JAN 2014 )






mu'addibah d0akan sem0ga anak anak mu'addibah sentiasa sihat & ceria.....jadi anak yang baik....jangan nakal nakal...mu'addibah dah penat nak menjerit hari hari.......mu'addibah sayang semua anak anak mu'addidah....^^


Monday, February 3, 2014

wedding kawan sek0lah rendah..^^

salam..any0ng hasey0 !!!
h0yeahh !! h0yeah !! dah lama tak balik rumah rasa lepak gila...
kalau kat Nilai selalu rasa pressure je sebab kena mengadap data data murid....huihh...
s0 plan hari ni nak pegi wedding kawan sek0lah rendah.....
dah lama aku tak jumpa dia....last jumpa time UPSR lah...lepas tu semua dah bawak haluan masing masing....jumpa jumpa kau dah kawen dah ye Syafiqah.....by the way selamat pengantin baru aku ucapkan....






sem0ga jadi isteri yang s0lehah dunia + akhirat.....nasib baik kawan merangkap jiran aku nak temankan....dapatlah aku teng0k kau bersanding atas pelamin.....aku bila lah lagi...s0b s0b.....yang paling best bila aku dapat jumpa kawan kawan sek0lah rendah aku dulu...seyes dah tak ingat muka dah ! tau tau dahhensem jelita ayu semuanya ..haha....h0pe lepas ni ramai lagi kawan aku yang kawen...b0leh la aku tumpang makan nasi minyak sekali yee ! kihkihkih





FIRST GIVEAWAY by IZNI SOFIA ^^

klik banner

Syarat-syarat penyertaan :-
  •  Mempunyai blog *wajib
  • Follow this blog *wajib
  • Follow twitter INI dan INI *wajib untuk sesiapa yang ada twitter
  • Like page INI *wajib
  • Klik iklan Nuffnang di sidebar blog saya *tunggu sampai loading habis (wajib)
  • Kalau nak add facebook pun boleh DISINI *sunat
  • Buat satu entry tentang giveaway ini.
Senarai hadiah:

Samsung S4 *boleh pilih warna -1pemenang
Jam Touch Screen *boleh pilih warna -2pemenang
Beg galas *boleh pilih idol -1pemenang


Tarikh tamat- 30 Mac 2014


*Pemenang akan dipilih secara Random.