Sunday, January 11, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com


salam..any0ng hasey0 !!!
jum join segmen GA baru ni....
nampak tak muka blogger yang jelita ni..berseri seri....makin menambah semangat nak join...
jum geng blogger semua...kita support GA ni....insyaAllah kalau da rezeki dapat lah merasa hadiah....yang penting kita dapat berkenalan sesama blogger....
jemput join ^^

klik Banner



10 comments:

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih kerana sudi menyertai mini GA ini, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Tee Xennov said...

singgah

http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Papaglamz said...

Rajinye bersegmen.. bagus2.. tmbh kenalan..

Cik Adda said...


Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

1st GA by Mass Naim (25/1)
Ga saya nak larome apple stem (31/1)
GA Sulaman Lace Heaven Happy(31/1)
GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

irra yyan said...

Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
Jom join contest mudah mommy irra

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Mime MF said...

datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Aqilah Azmi said...

Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

Iha Zaliza said...

Assalamualaikum, singgah sini sambil follow :)