Wednesday, January 7, 2015

exam sudaa


salam..any0ng hasey0 !!!
yahoo00 !!! finally my exam is done !!



tamatlah sudah ujian untuk degree first sem ni...
hopefully pensyarah baik hati bagi markah lebih....overall this sem agak shock & short...
rasa shock sebab first time belajar dan exam cara universiti...time management is important..
then rasa pendek sangat sem ni kalau nak dibandingkan dengan every single sem yang aku lalui masa f0rm 6 dulu...s0 stress !

kira co0l sikit lah exam kat U ni...nak tau nape..??


masa study week yang tersangat free..tinggal nak atau tak nak belajar je..
pakai lah anything pakaian yang kau nak pakai...and depends on certain c0urse..macam aku sedang sedang je...tak terlalu banyak gap dan tak terlalu lama...
tapi ada jugak yang aku sendiri konfius..dia ni nak pegi jawab exam ke nak pegi dating...hahhaaa
masa exam yang tak terlalu pagi...bole jalan jalan naik bas dulu bef0re exam...*padahal memang aku kena naik bas pegi exam hall !
dewan yang penuh warna warni sebab banyak subjek yang exam dalam satu masa...
masa exam yang tak kurang lama...*only certain paper yang aku bole keluar dewan dengan yakin okay !


last steps for my last paper..ihiks !



s0 go0d bye final exam sem 1...sekarang yang penting tawakkal...doa banyak banyak...mudah mudahan result 0kay...malas nak cakap pasal exam dah..it's time for movie marathon...that's great hobby bef0re i leave UKM...^^



No comments: