Wednesday, January 7, 2015

terima kasih Sunsilk !


salam..any0ng hasey0 !!!
first day after final exam memang aku dah plan nak pegi ambik hadiah yang aku menang dalam contest Sunsilk Menemanimu....punyalah lama tak berambik sampai orang Sunsilk tu dah call dah...memang saje je aku nak ambik lepas exam pun..bajet nak happy berganda ganda ! 
alang alang ambik hadiah sekali keluar ngan kembar....lagi pun dah lama tak jumpa...
jalan punya jalan cari menara IGB...rupa rupanya dekat gila ngan Mid Valley....bila dah sampai akak cun tu bagi produk Sunsilk, T-shirt ngan cek RM3,000....
alhamdulillah....rezeki yang tak penah aku sangka...

page Sunsilk :



tengs Sunsilk ! first time wajah aku terlakar kat t-shirt..

tempat suggetion my twin..manhattan fish market..kehkeh

jemput makan semua...maaf tekak mengada sikit..
bahagia tak terkata lepas exam ni wey ! by the way ro0mate aku tengah berjuang untuk next exam dia....sementara line internet laju gila kat kolej ni s0 gunalah peluang yang ada ! ihiks...ntah bila lah nak balik rumah....sementara my ro0mate tengah sembang ngan boypren aku pulak dok berkaraoke sambil meniarap atas katil layan lagu feveret aku mase kecik ni...kbye


                           


3 comments:

Mek Zumbie said...

wuah! Kik...Nasib je aku jauh..Kalau dekat boleh minta belanja makan terus ahahha XD

At-Tarmizi said...

wah...tahniah =)

seronoknyermelukis

sha dhira said...

hye chingu... shad follow sini ya..
wow and wow.. tahniahh... :D