Monday, January 12, 2015

terima kasih ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
rasanya belum terlambat lagi untuk aku ucapkan terima kasih buat sponsor hadiah giveaway yang aku menang last tahun 14'....
actually dah la ma tak aktif join segmen GA tapi since aku study week sekali sekala lapang adalah join dalam beberapa segmen...
alhamdulillah...adalah jugak rezeki....
some of hadiah yang aku berjaya menang...
vitamin C Shaklee from kak Zarena
Ole ole from Bandung daripada Syaz
topup RM10 from Arts Touch
&
trial pack perfume Enchaunter Paris + losyen serum Enchaunter from Enchaunter Paris


terima kasih ~

kira bersyukur lah dapat berpeluang menang hadiah hadiah ni....kalau harap orang bagi free ntah bila lah...lagi lagi vitamin C Shaklee tu....precious gila ! jimat stock vitamin C aku...ni pun kebetulan aku menang kali kedua ngan kak Zarena...memang baik hati betul sponsor Shaklee...anyway semoga murah rezeki semua para sponsor....aku tahu geng blogger yang lain mesti lagi banyak menang dari aku kan....sempena cuti sem ni aku nak mula aktif balik join GA..untung untung dapat hadiah ^^^


1 comment:

Papaglamz said...

Tahniah..!!! besntye vitamin tuh.. amalkn yer..