Thursday, February 12, 2015

go0d luck !


salam..any0ng hasey0 !!!
bila tahu esok result exam nak keluar barulah rasa berdebar....
tapi kan....debaran kali ni tak terasa sangat...padahal dulu masa STPM dulu punyalah takut...
tidur tak lena asyik termimpi mimpi result je...lagi menjadi jadi bila tengok orang pandai sekeliling aku masa tu...asyik rasa nak down je...*padahal memang selalu down pun..menangis apatah lagi...
cuma bila aku masuk univesiti, corak pembelajaran totally lain dan exam pun lain...rasa cam lepak sikit dari segi rutin tapi certain day jadual harian akan busy ngan few program...bila nak dekat exam baru rasa aura exam....kalau kat sekolah lama dulu tengok orang study aku akan rasa tercabar, ni bila kat universiti tengok roomate je la study...pastu bila tengok roomate tengok movie mula lah aku pun terintai intai jugak..haha..sebab tu kalau nak ada rasa study kena selalu cari kawan yang study...konfem kita pun akan ada rasa semangat..


saat paling debarr dan damnn.....

kalau cakap pasal result ni akan ada segolongan manusia yang sibuk nak tahu result orang...padahal dia sendiri taknak bagi tahu orang....tapi aku harap kat U aku tak jumpa manusia macam ni....semoga result aku dan kawan kawan baik baik semuanya....
tak kisahlah macam mana pun result aku nanti...aku akan cuba terima....yang penting aku tahu mana kemampuan aku...semoga result sem ini akan jadi kayu pengukur untuk aku push lagi study sem depan !




go0d luck untuk semua yang bakal ambik result exam !!!!