Thursday, February 5, 2015

CONTEST : SAYA NAK KEMETOT CHOMEL EDIT BLOG SAYA!


salam..any0ng hasey0 !!!
jemput join contest cik kemetot comel ni !!!

Add caption

visi & misi

supaya blog ni dapat jadi tempat perkongsian yang bermanfaat !

apa yang korang boleh dapat ??

hihi..actually blog ni simple je..sesimple orangnya...mostly saya suka shere tentang inf0, resepi, pengalaman, GA segmen and contest....^^

why my blog ??

ye lah kan..tengok blog cik sponsor ni punyalah cantik...so saya pun teringin nak edit blog ni...kalau terpilih dapatlah saya tengok blog saya berwajah baru....ni pun dah bertahun tak ber'edit'..sobs..kengkadang tu adalah jeles tengok blog yang cantik cantik tu...asyik tak sempat ja nak edit blog sendiri...kalau ada rezeki adalah...anyway semoga penaja contest ni murah rezeki...dan ceria selalu ^^

2 comments:

Sally Samsaiman said...

dah cantik la blog! hahahaha...xpela...semoga terpilih :D

Najib Ariyan said...

betul tu.... cantik blog nih... tapi kalau rasa macam boring boleh jer ubah suai nak bagi tak boring...

gud luck yer