Tuesday, February 24, 2015

tengkiu for the header Shahril : )



salam..any0ng hasey0 !!!
baru baru ni aku ada menang GA..dapat hadiah header dari blogger Shahril...
elok jugak lah sekali sekala tukar header...kalau nak harapkan tukar satu blog ntah bila lah agaknya...ni pun dah bertahun guna template yang sama..actually tak tahu nak header yang macam mana cuma aku cakap buat yang simple...cantik header yang adik ni buat...dah la offer kalau nak pape cakap je..dia bagi FREE..hehe..



so kawan kawan..siapa yang nak berkenalan dengan blogger hensem ni bole lagi blogwalking and follow beliau..haha..all the best untuk awak..semoga dapat result SPM gempak...kalau masuk UKM bole kita jumpa...hihi



3 comments:

Muhammad Shahril said...

hamboi memuji , tahap dewa dahh . insyaAllah result SPM gempak !

Najib Ariyan said...

cantik header tu.. macam peta Mongolia... tapi warna warni lah... nice Shahril... good job

Muhammad Shahril said...

sy sarankan , akak guna background warna putih .. baru menyerlah header tuu ..