Thursday, March 5, 2015

2 weeks sudah


salam..any0ng hasey0 !!!
hai hai ! selamat hari jumaat...dekat 2 minggu semester dua sudah berlalu...
lega sikit rasa bila kuliah dan kelas tutor berjaya disusun...ni tak masuk lagi ngan meeting dan program segala bagai...fuhh !
ingat senang nak bersaing rebut kelas dalam hari yang kita nak ? dapat dapat kena daftar sendiri...so memang banyak lah problem kelas kuliah & tutor bertindih, full class, kursus yang memeningkan, tak boleh daftar online...haihh..tu belum masuk lagi kerenah birokrasi..
memang hidup kena berdikari...tak guna pilih kelas asyik ikut kawan je...yang penting bagi aku masa free yang aku nak tercapai..hehe..


my schedule for this sem...friday off day...yeayy !!!
this semester memang target nak kelas free hari jumaat....memang banyak benefit yang aku dapat kalau free hari jumaat...for example kalau aku nak balik rumah tak payah nak gelabah beli tiket bas atau ktm..pagi pagi dah boleh blah...tapi bila fikirkan program hujung minggu yang sentiasa banyak...takde can sangat lah kalu nak balik...maybe aku boleh manfaatkan untuk buat assignment, bejalan atau apa apa saje...time management penting wey ! dapat dapat bila assignment tengah banyak...so kepada groupmates, selamat bekerjasama...sibuk sibuk jugak...jalan jalan jugak..assignment jangan lupa buat..semoga semuanya dipermudahkan...


mentang mentang 0ff day...bertapa je lah dalam bilik..




3 comments:

syira yaya said...

Goodluck for your study! :)

Mime MF said...

dulu masa study pun ada 1 semester jumaat takda class..bahagia...hihi

Amanina Mads said...

singgah sini. jd student mesti mcm ni. kelam kabut

jgn lupa semak no peserta Mini GA by Nina+Anies ye :) pemenang sudah diumumkan