Wednesday, April 15, 2015

JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
happy wednesday guys.....another GA for todayy...
jemput join ^^

klik banner

Saya nak menang giveaway ni sebab :

saya teringin nak pegi germany ngan austria.....kalau dapat pegi pun cuma dalam mimpi jer...hihi...so teringin la gak nak rasa survenior dari sana...itu pun kalau ada rezeki.....kalau dapat alhamdulillah...tak dapat semoga ke sana satu hari nanti...haha


5 comments:

Siti Aisya Ibrahim said...

terima kasih sudi join giveaway kita yer.... btw, dah follow ker? kita xjumpe profile cik karmila dekat follower kita...boleh ke tolong, screen shot kan bahagian follower kite sbg bukti dah follow. Sorry kalau menyusahkan yer....salam perkenalan & persahabatan dari Germany :D Muah!

DRAMATIC UNIQ said...

best of luck... :)
saya datang dari segmen yang sama...

http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

hidayu ayumie said...

salam kenal
singgah BW dari segmen yang sama
gud luck

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

Papaglamz said...

Singgah dari segmen yang sama.
JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah papaglamz...!!!

Papaglamz said...

Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Jangan lupa join tau. Mesti glamz la.