Thursday, May 28, 2015

Celebration Dinner @ Austin Steak, Bandar Baru Bangi ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
lots of sweet moment this week......but truly i feel so sad...eceh....yelah....dah nak habis sem 2.....macam macam kenangan dan pengalaman dapat.....walaupun banyak pahit dan lelah yang aku tempuhi bersama member member semua.....bersempena dengan kejayaan group aku buat program...so nak lah meraikan sikit kan..ala ala farewell gitu..padahal muka muka ni jugak yang aku nampak dalam tiga tahun ni....


team konvensyen dakwah !
jenguk kedai emas lecturer jap...

with my luvly kak pia.. ^^

dina & kak nadia ^^

seyely sem ni baru aku kenal dengan lebih mendalam semua kawan kawan aku ni.....bila dah kenal...baru lah timbulnya kemesraan kan....lagi lagi bila bekerja satu organisasi dengan diorang....dari buat kertas kerja, cari marketing, plan program sampailah buat laporan....dapat lah tau kelebihan dan kekurangan masing masing.....not so bad..yang penting kita bersatu !

some of menu Austin Steak House..

untung betul minum air kat sini...besau besau... !

nisa' & dina..

bariyyah, kak kuza & intan ^^
plan punya plan.....sekali tempat yang kitorang plan mula mula tak jadi pulak....last last pegi lah kat Austin Steak Seksyen 7 Bandar Baru Bangi......memang untung gila makan dekat sini...macam masuk rumah koboi pun ada.....makanan boleh tahan sedap semua...harga sangatlah berpatutan untuk kitorang sebagai student ni...siap dia bagi french fries lebih lagi..pastu dapat diskaun....rasa menang super sedap...memang puas makan.....dah alang alang dapat makan free memang banyak gila kitorang order.....

alhamdulillah......sekali sekala makan free....


bila order mau sampaiii daa....


delicious menu.....aku pilih Austin lamb..semestinya lamb chop !^^


muka muka kekenyangan ..time to back ukm....^^

terima kasih kawan kawan semua untuk kenangan terindah ini....nasir, kimi, amir, ma'an, faiz, kak pia, kak kuza, kak nadia, nisa', intan, ain, didi, dhamah, dina & umiey....seronok bekerjasama dengan korang semua....sem depan maybe kita dah berpecah modul.....gud luck exam sem 2 ^^ 
luv you guysss muaxxxxxxxx


Austin Steak House 
Seksyen 7 Bandar Baru Bangi Selangor.
 Location : 55 GF, Jln Kajang, Impian 2/1 Tmn Kajang Impian,  43650, Bandar Baru Bangi, Selangor Operation Hours: 5.00 pm – 2.00 am 

No comments: