Tuesday, May 19, 2015

life updated


salam..any0ng hasey0 !!!
sorry gaisssss...lama gila tak update...sebenarnya taktau nak update apa...cuma bila free sikit ni baru teringat nak buat entry....ni pun setelah berkurun lamanya tak update....anyway....takde lah interesting sangat.....sebab sekarang tengah busy dengan saki baki esaimen yang ntah bila nak submit....lagi 2 minggu lebih nak final exam..alahaiii !!!! lemah pulak rasa...lagi lagi ukm takde study week pulak sem nie....


one of tutorial class #academiccommunication

refreshing programme #ummahtalk
 
program dengan adik adik smk jalan 3 Bangi #fasilitator

syok betul jadi fasilitator adik adik smk jalan 3 ni....dapat peluang tido lena kat kondo mewah...haha....dilayan bagaikan puteri....adik adik pun not bad....semua supporting....^^


team OKAI ! #coursemates #jakma #ukm
my luvly brotherssssss....#fasilitator #smkasultanmuhammad #melaka

my luvly group #teamOKAI 

adik adik sekolah smka sultan muhammad yang baik baik....tertarik dengan ukhuwah korang....even lelaki semua tapi tengok korang semua mesra....takde gaduh gaduh pun....bila suruh jadi volunteer cepat je offer diri..takde yang pasif pun....kalau ada rezeki kita jumpa lagi...^^

we are team #OKAI

day 2 #OKAI 

missionary convention #jakma #postprotocol

first time pegang post protokol..mula mula rasa hard tapi alhamdulillah dapat team yang sangat baik dan boleh bagi kerjasama....lagi lagi organise event yang melibatkan nama nama besar..hihi..gembira bekerja dengan kalian...^^

#daiecilik #postprogrammer

pengalaman first jadi post programmer untuk program kanak-kanak....punyalah cuak mula mula...hias pentas sampai kul 1 pagi...pukul 4.30 pagi baru tidur semata-mata nak prepare program ni.....haha...alhamdulillah berjalan lancar.....yang penting ceria bersama kanak-kanak...^^


luvly girlssss #coursemates #jakma

but few weeks before terlibat dengan some interesting program...mostly program kepimpinan dan aku sebagai fasilitator...kira worth lah jugak sebab bukan selalu dan dapatlah ilmu dan pengalaman baru....kadang terfikir jugak sekejap je sebenarnya ambik degree ni...tiga tahun je..memang rugi kalau tak timba pengalaman pangalaman baru....so alang alang dah diberikan ruang dan peluang....grab it !






aku cuma harapkan yang aku dapat habiskan sem ni dengan tenang..memandangkan sem ni boleh tahan padat dan stress.....insyaAllah....semuanya akan baik....good luck in your life guysssss.....keep on living ^^

No comments: