Sunday, May 31, 2015

Segmen Blogwalking & Give Away By Kisah.Si.Gadis Leo ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
happy weekend guys....jemput join segmen GA by Si Gadis Leo ni....
syarat pun senang je..insyaAllah ada rezeki dapatlah menang hadiah...

salam perkenalan untuk tuan punya blog ni....
nak kenalkan serba sikit diri saya...
i'm Cik Karmila..now student kat UKM..part-time blogger...
GA & contest luver....selamat datang ke dunia blog.....next week nak final exam....so pray for me...all the best to y0u tooo....beautiful girl ^^

i'm inpires Namee Roslan because dari zaman sekolah sampai ke U suka baca belog dia....
siapa tak kenal blogger feymes ni..ahah....kalau belum kenal bole blogwalking dia and baca kisah2 dia dari single sampai anak dua..hihi

KLIK BANNER

Ini syarat-syarat untuk korang menang okay..senang je.. 

Follow Blog Kisah.Si.Gadis.Leo dan tinggalkan jejak anda di chatbox una. 

Copy banner yang berbunga-bunga ni,hahah..serta syarat segmen ni ke dalam entry korang. 

Perkara yang korang perlu tulis dalam entry adalah seperti,kenalkan serba sedikit tentang diri korang,dan tulis juga tentang seorang blogger yang korang kagumi dan kenapa? 

Tinggalkan link penyertaan korang di ruang komen entry ini supaya una boleh jejak korang semula ;) 

8 orang pemenang akan una umumkan pada entry 1 June nanti,inshaAllah..


No comments: