Tuesday, June 16, 2015

b o s a n t u n g g u p a p e r e x a m


salam..any0ng hasey0 !!!
bosannya menunggu next paper exam ni.....mana tak nya...gap hari dia menyebabkan aku jadi tak tentu arah....kalau gap takat 2 hari tu takpe lah...ni kalau lama lama mood aku nak study pun boleh ke laut.....taktau lah kenapa aura kemalasan aku sem ni berganda ganda sangat...huhu...roomate aku lagi best..gap 13 hari..terus balik rumah....bila difikir balik lama jugak aku tak balik rumah...tapi apakan daya..memang tak dan lah aku nak balik time peksa ni..lagi tak belajar jadinya...

final exam schedule..
orang boleh la cakap gap banyak bole study lebih...tapi kalau aku memang tak lah..makin lesap semangat study....huhuhu...



bila dah time exam ni konfem lah takde kelas dah...terasa banyak masa free....tapi sampai dah taktau nak buat apa dah...haha...bila nak bukak lappy pun cam dah taktau nak bukak apa....last last berjalan lah aku mencari apa yang boleh dimakan...kadang tu sampai the mines aku sanggup bejalan...style aku bila bejalan malas nak ajak orang...hmm..tau tau je lah perempuan kan....yang bestnya kat ukm ni sentiasa ada bus...so rasa teringin nak keluar aku keluar je lah...lagi lagi bila nafsu makan ni menjadi jadi...tapi tak semua aktiviti aku suka forever alone...member member tu penting jugak tau..




pastu bila dah tak tahan sangat mereput kat bilik tu aku pun pegi lah jalan sekejap kat mana mana...pegi jogging kat litar stadium ukm ni...tengok orang lari lari...jalan jalan..senam aerobik bagai....atleast luas lah sikit permandangan...rasa lah cool down sikit..

few days lepas time dr fatin liyana ngan dr anwar fazal kawen memang melekat je lah aku kat insta.....usya pernikahan dan resepsi diorang..mangaiiii....nampak macam perfect je..wedding yang paling aku nak tengok....mana taknya...dari zaman sekolah dulu aku layan blogger fatin liyana ni...sweet sangat...tak jemu aku usya..HAHA...sampai lah aku scroll ukm confession..then aku jumpa satu confession ni....seyes terkena wey...




cepatlah habis lagi 3 paper ni......Ya Allah..tingkatkanlah kerajinan aku nak study ni....ameen....
by the way..terima kasih kawan kawan yang selalu share notes and info pasal pelajaran..i appreciate that..luv guys muaxx...gudluck exam !

2 comments:

Ahmad Hasif said...

Puasa di ukm la yer.
"Forever alone" woot2..
Singgah sini..
Jemput2 dtg blog yer..
N jom join komuniti sy d google+ link da d blog..

Fendi Rocka said...

all the best to you