Wednesday, June 10, 2015

chill sekejap..


 salam..any0ng hasey0 !!!!
one paper done ! 4 papers left...huhu....berdebar masuk dewan untuk paper first hari ni....dah lah sejuk gila..tambah tambah lepas hujan...semoga paper yang berlalu menjadi pembakar semangat untuk aku buat lebih baik lagi next paper....gudluck kepada kengkawan semua yang ambik exam jugak...


kebetulan sama session exam ngan my rumet, Fana...wed : 15.30 pm..

untung betul rumet aku ni...dah 3 paper...pastu gap dekat seminggu lebih....skang tenga sonok berjimba kat uma....aku masih keseorangan...hari hari dok mereput kat bilik....mengadap almari, kerusi, meja study je.....kolej sendiri pun dah macam rumah mayat...sunyi kemain...ntah apa buat pun tak tahu lah...esok nak berzumba lahh..HAHA...hilangkan stress..oyeahh...tak sabarnya nak kerja semula cuti sem nanti....ohh my kidss..please come back to me...^^

introducing my creature..hahahhh...ntah apa benda yang aku merepek lukis pagi pagi buta ni...#mellcreature : 3.30am






No comments: