Wednesday, June 24, 2015

End Of Semester II


salam..any0ng hasey0 !!!
hoyeahhh ! dengan berakhrinya paper missionari kristian pagi tadi menandakan last paper is OVER !!!



feeling memang excited sangat nak habiskan sem dua ni sebab sem ni kira sem yang agak tough dan sibuk....banyak sangat kenangan bersama coursemate yang menang tak bole lupa...siapkan esaimen 40 pages sampai tak tido malam sebab prof mintak on time...time tu pulak semua busy dengan program luar, esaimen yang haru biru...video segala bagai...berprogram dengan coursemate sambil jalan jalan makan angin..haha..




terima kasih semua kawan kawan bagi aku kenangan yang terindah, pahit payau masin..haa..semua ada lah....sem ni aku lebih kenal korang dengan dekat dan lebih mesra kalau nak dibanding dengan sem lepas.....



#JAKMAUKM
#HAPPYSEMBREAK
#SELAMATHARIRAYA

2 comments:

fifie feyca said...

wah.. bestnya.. congratulation

Lin Chalo said...

Belajar rajin-rajin ye dik....

Nanti dah besar nanti boleh jadi businesswoman, Insya Allah!