Tuesday, September 1, 2015

little merdeka celebration ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
actually semalam nak publish entry merdeka ni tapi sebab aku kena balik Nilai sekejap untuk ambik barang barang aku balik rumah....so tergendala lah sekejap.....finally berakhir sudah kerja part-time aku sempena cuti sem ni....hampir 3 bulan aku dapat kerja, puasa dan beraya....sedar sedar dekat seminggu je lagi nak bukak sem baru....sebenarnya nak cerita pasal merdeka !


masa last day aku kerja hari tu sempat lah merasa celebrate merdeka dengan anak anak murid....ya Allah ! sumpah best gila sambut merdeka dengan diorang....first bila tanya diorang merdeka tu apa...diorang tau laung merdeka je....then bila cerita simple pasal merdeka kat diorang baru lah diorang tahu...hahaha...kira okay lah bahasa budak tadika kan....bagi nak hidupkan lagi suasana merdeka ni aku pun terus cari lukisan yang boleh diorang warna then download lagu tanggal 31 !
lepas nyanyi sempatlah buat photoshoot merdeka dengan diorang....then alang alang aku tengah last day ngaja..so sempat lah menyelit sekali....hihi

before banat dan banin 5 tahun mewarna....colour jangan comot comot ye anak anak ^^

anak anak banat 4 tahun mewarna...

banin 4 tahun mewarna...

terima kasih yang tak terhingga buat semua rakan kerja....alhamdulillah jumpa kawan baru, anak murid baru dan semestinya pengalaman baru......till we meet again ^^








1 comment:

nona senyum2 said...

amboiii, cute2 mereka nii, hehe