Friday, September 4, 2015

thanks Lactacyd ^^


salam..any0ng hasey0!!!
rasanya dah lama tak buat entry penghargaan...so memandangkan tengah lapang dan menunggu time nak balik u....so aku nak say thanks kat Lactacyd sebab bagi dua cute box free sample pembersih wanita...satu aku dapat masa time belaja lagi je...tapi disebabkan lama tak balik rumah so biar je dalam locker..yang satu lagi lepas raya hari dapat....dah la comel comel..yang penting dapat cuba setiap pack....jenama Lactacyd ni memang bagus untuk penjagaan miss V kita...eheh..perempuan kan...ofc0urse lah kena jaga...tak kira yang bujang mahupun dah jadi isteri..itu kan mahkota setiap perempuan...ingat rambut je ke..? ^^

tengok tu..siap dapat RM5 off lagi....untung kan...

s0 korang nak tahu macam mana nak dapatkan sample percuma ni ?
boleh lah visit fb :


tekan LIKE dan boleh pegi kat free sample....sambil sambil korang kenal dapatlah cuba produk free...just isi je detail yang diperlukan...nanti abang posmen datang hantar kat korang...
so thanks again Lactacyd for the cute free samples ^^




actaully bukan benda ni je yang aku dapat...banyak lagi free sample yang ada....bergantung kepada promosi diorang....rasanya banyak jugak lah produk free sample yang aku penah dapat macam Kotex, Libresse, Lorealle, Enchanteur Paris and macam macam lagi lah...yang penting FREE..hihiso guys..mana yang teringin nak cuba boleh la try....jangan lupa visit laman web :


3 comments:

husna zahidi said...

husna dah pernah apply dan daah dpt pon.. berkenan terus beli.. hehehe..

Hajar Shikin said...

Pernah juga dapat ni..2 kali dapat, haha

The Kehalusan Kelembutan said...

salam singgah , nak kena cuba jugak ni , heheh