Sunday, December 6, 2015

Kem Mahasiswa Awesome @ Nur Lembah Pangsun


salam..any0ng hasey0 !!! 
alhamdulillah baru balik dari Nur Lembah Pangsun...sape penah pegi ??! *angkat tangan sikit..best tau tempat ni sebab aku berpeluang rasa keseronokan tempat tu...before ni penah pegi kat Nur Bukit Unggul..ni pun mujur ade persatuan anak Selangor (permas) UKM yang buat program ni..so dengan tanpa segan silunya aku pun join lah padahal ada program lain sepatutnya..hehe...sebab dah lama tak buat flying fox ngan rafting..cuma rugi sangat sebab tak dapat nak amek gambar time rafting ngan flying fox...sejak dua menjak ni rasa macam serabut sangat aku ni...dengan esaimen lintang pukang, program sana sini, citra lah..

yeah ! welcome to Nur Lembah Pangsun
haha..poyo lebih

so dalam kem Mahasiswa Awesome PERMAS UKM aku dapat jumpa ramai kawan baru...pengalaman dan kegembiraan yang baru...dua hari cuba nak larikan diri dari segala tekanan esaimen...yang penting banyak sangat ilmu aku dapat...tempat ni menyimpan suk, duka, pahit manis aku ngan kawan kawan yang lain...plus aku memang suka join adventure activity and yang bersifat team-building...so dari situ banyak benda baru aku belajar dari orang ^^ so korang yang tengah study lagi..kalau ada program program macam ni try lah join..konfem korang akan jatuh cinta...dapat dapat program yang free..yang penting enjoy and happy ! haha kbye !



jangan harepp nak menu complete camnie kat uni unless guna duit sendiri..huhu


dinner time !

performance grouping..awesome !

malas dah nak story panjang panjang memandangkan esok kelas dan mata teramatlah ngantuk.,.semoga segala esaimen dan presentation aku berjaya siap sedikit demi sedikit....tak sabar nak study week oii !!!

i luv my team so much...semoga perkenalan yang singkat ini ada hikmahnya...

1 comment:

Diya Hanun said...

Lama dah tak join kem-kem macam ni..mcm seronok je..hehe