Friday, June 26, 2015

Raya Giveaway by Erza ^^


CLICK BANNER TO JOIN


1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "Raya Giveaway by Erza"


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!




5 langkah mudah sahaja !!!


Hadiah - hadiah yang bakal dimenangi:-
1 x dress raya
2 x RM10 duit raya
10 x voucher Magic Art Museum 3D

Jom Laaaa Join...ajak kengkawan 

ramai2!!!




Terima Kasih Kameq Deanna & Rafina Mimi ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
semalam lepas balik rumah...bawak masuk barang then buka bersama family...
lepas buka baru teringat ada 2 parcel sampai rumah.....hehe...hasil kemenangan GA yang aku penah join..
actually dah lama dah parcel tu sampai cuma aku je yang berbulan tak balik....
bila bukak tengok ada kain batik sarawak ngan novel.....hihi...
sukanya......boleh buat kain raya dan matchkan dengan baju ....bila tengok ibu aku excited ngan kain tu...aku pun bagi je lah...lagi pun besday ibu dah dekat.....novel Kalau Sudah Bagai Dikata hasil tulisan blogger Rafina Mimi....pehhh..dapat sendiri dari writer dia..siap ada autograf lagi..bole la aku hadap time bulan pose ni...




thank you again blogger Kameq Deanna & Rafina Mimi atas hadiah yang menarik ni....boleh la korang blogwalking mereka.....tak sabar menunggu another hadiah yang bakal sampai rumah.....^^


Thursday, June 25, 2015

Riang Raya Aidilfitri 2015 by Yaya Cendana ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
jemput join semua blogger....^^

klik banner

GIVEAWAY KAD RAYA 2015 BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK ^^

http://kathyrbain.blogspot.com/2015/06/ga-kad-raya-2015-by-kathyrbain-cikakak.html


Detail segmen:-

Mula: 18 Jun 2015
Tamat: 28 Jun 2015

Hadiah:

1. 1 keping kad raya by Kathy R'bain dan Cik Akak x 10

2. 1 keping kad raya by Cik Akak x 10




∵∴∷ Klik banner  untuk melihat syarat penyertaan ∵∴∷



♥♡ segmen di jaya dan di taja oleh Kathy R'bain & Cik Akak ♥♡


Wednesday, June 24, 2015

End Of Semester II


salam..any0ng hasey0 !!!
hoyeahhh ! dengan berakhrinya paper missionari kristian pagi tadi menandakan last paper is OVER !!!



feeling memang excited sangat nak habiskan sem dua ni sebab sem ni kira sem yang agak tough dan sibuk....banyak sangat kenangan bersama coursemate yang menang tak bole lupa...siapkan esaimen 40 pages sampai tak tido malam sebab prof mintak on time...time tu pulak semua busy dengan program luar, esaimen yang haru biru...video segala bagai...berprogram dengan coursemate sambil jalan jalan makan angin..haha..




terima kasih semua kawan kawan bagi aku kenangan yang terindah, pahit payau masin..haa..semua ada lah....sem ni aku lebih kenal korang dengan dekat dan lebih mesra kalau nak dibanding dengan sem lepas.....



#JAKMAUKM
#HAPPYSEMBREAK
#SELAMATHARIRAYA

Segmen Birthday Raya 2015 by naniena.com


salam..any0ng hasey0 !!!!
jemput join kawan kawan.....

klik banner

to Ruqaiyah...
happy besday dear....semoga sihat selalu, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur....semoga apa yang diingini tercapai.....selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya......^^
keep blogging ya ! senyum selalu......semoga lebih banyak kejayaan menanti di hadapan ^^


Raya Giveaway by Sally Samsaiman ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
jemput join semua blogger ^^

klik banner

Giveaway Duit Raya Dari BBL ^^









salam..any0ng hasey0 !!!
jum join ^^


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya





Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean ^^


Assalamualaikum w.b.t.

1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2015 : Alhamdulillah, hari ni genap 2 tahun usia perkahwinan Yana dengan Mr.Yogi. Suka, duka, masam, manis...berjaya ditempuhi bersama. Tapi masih jauh lagi perjalanan kami. Ulangtahun ke-2 pun, kami masih lagi berdua. Insyaallah...berkat doa berterusan daripada kami berdua, daripada ahli keluarga dan semua yang mengenali, manalah taw bila tiba waktunya nanti kan. 

Hari ini juga, dengan kalimah Bismillahirrahmanirrahim, Yana lancarkan 

Klik BANNER untuk join (^^,)

SENARAI HADIAH :

Wang Tunai RM30 x 1 pemenang (Top Referral)
Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
Sehelai instant shawl benang hitam x 1 pemenang
Sekotak mineral coffee x 1 pemenang
BVR Collagen x 1 pemenang
Topup RM5 x 1 pemenang
Jeju Mask x 3 pemenang
Keychain Sarawak x 3 pemenang
*Hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan menggalakkan (^^,)

TARIKH GIVEAWAY : 1 JUN ~ 1 JULAI 2015


GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF ^^

GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF



Tuesday, June 16, 2015

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 ^^

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK





First Giveaway By Cik Itah | ramaramapendek ^^


salam..any0ng hasey0 !!!!
jum kawan kawan blogger sekalian...join segmen GA ^^

klik banner


b o s a n t u n g g u p a p e r e x a m


salam..any0ng hasey0 !!!
bosannya menunggu next paper exam ni.....mana tak nya...gap hari dia menyebabkan aku jadi tak tentu arah....kalau gap takat 2 hari tu takpe lah...ni kalau lama lama mood aku nak study pun boleh ke laut.....taktau lah kenapa aura kemalasan aku sem ni berganda ganda sangat...huhu...roomate aku lagi best..gap 13 hari..terus balik rumah....bila difikir balik lama jugak aku tak balik rumah...tapi apakan daya..memang tak dan lah aku nak balik time peksa ni..lagi tak belajar jadinya...

final exam schedule..
orang boleh la cakap gap banyak bole study lebih...tapi kalau aku memang tak lah..makin lesap semangat study....huhuhu...



bila dah time exam ni konfem lah takde kelas dah...terasa banyak masa free....tapi sampai dah taktau nak buat apa dah...haha...bila nak bukak lappy pun cam dah taktau nak bukak apa....last last berjalan lah aku mencari apa yang boleh dimakan...kadang tu sampai the mines aku sanggup bejalan...style aku bila bejalan malas nak ajak orang...hmm..tau tau je lah perempuan kan....yang bestnya kat ukm ni sentiasa ada bus...so rasa teringin nak keluar aku keluar je lah...lagi lagi bila nafsu makan ni menjadi jadi...tapi tak semua aktiviti aku suka forever alone...member member tu penting jugak tau..




pastu bila dah tak tahan sangat mereput kat bilik tu aku pun pegi lah jalan sekejap kat mana mana...pegi jogging kat litar stadium ukm ni...tengok orang lari lari...jalan jalan..senam aerobik bagai....atleast luas lah sikit permandangan...rasa lah cool down sikit..

few days lepas time dr fatin liyana ngan dr anwar fazal kawen memang melekat je lah aku kat insta.....usya pernikahan dan resepsi diorang..mangaiiii....nampak macam perfect je..wedding yang paling aku nak tengok....mana taknya...dari zaman sekolah dulu aku layan blogger fatin liyana ni...sweet sangat...tak jemu aku usya..HAHA...sampai lah aku scroll ukm confession..then aku jumpa satu confession ni....seyes terkena wey...




cepatlah habis lagi 3 paper ni......Ya Allah..tingkatkanlah kerajinan aku nak study ni....ameen....
by the way..terima kasih kawan kawan yang selalu share notes and info pasal pelajaran..i appreciate that..luv guys muaxx...gudluck exam !

Monday, June 15, 2015

Simple Giveaway : From Bintulu With Love ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
nak cenderamata dari bumi kenyalang..? 
jum join segmen GA by Mind Meld ^^
jemput join ^^

klik banner

1st Giveaway by Farah 'Adila


salam..any0ng hasey0 !!!
jum kawan kawan kita join GA....ada rezeki insyaAllah menang ^^

klik banner

senarai hadiah :-
5x REVIEW BLOG by FARAH
3x HEADER BLOG by FARAH
2x TUDUNG by BELLA IDURA
2x KERONGSANG by BELLA IDURA
3x KAD RAYA LE by RUQAIYAH AMANINA
2X STARTER KIT VITAMIN C 30 PIL by MURNI ALYSA


17 pemenang dicari ! jom meriahkan giveaway ni ♥♥♥

1'st Giveaway by Murni Alysa ^^

salam..any0ng hasey0 !!!
baru je habis second paper....3 papers to go....
so hilangkan stress jap...jum join GA ^^

 klik banner
klik banner

saya mahu mencuba vitamin C kerana ingin memelihara kulit saya dari pada sebarang masalah kulit..walaupun berlambak vitamin c yang dijual di luar, tetapi vitamin c shaklee lebih memberikan kesan dengan kandungan sustained-released yang menggandakan lagi khasiat vitamin c ini...banyak testimoni vitamin c yang saya lihat memberikan kesan yang baik kepada diri baik dari segi kecantikan dan kesihatan...so saya harap agar GA ini dapat diteruskan dan dapat memberi peluang kepada saya untuk merasai khasiat sebenar vitamin C...semoga ada rezeki untuk saya dan kawan kawan yang lain  ^^


Wednesday, June 10, 2015

chill sekejap..


 salam..any0ng hasey0 !!!!
one paper done ! 4 papers left...huhu....berdebar masuk dewan untuk paper first hari ni....dah lah sejuk gila..tambah tambah lepas hujan...semoga paper yang berlalu menjadi pembakar semangat untuk aku buat lebih baik lagi next paper....gudluck kepada kengkawan semua yang ambik exam jugak...


kebetulan sama session exam ngan my rumet, Fana...wed : 15.30 pm..

untung betul rumet aku ni...dah 3 paper...pastu gap dekat seminggu lebih....skang tenga sonok berjimba kat uma....aku masih keseorangan...hari hari dok mereput kat bilik....mengadap almari, kerusi, meja study je.....kolej sendiri pun dah macam rumah mayat...sunyi kemain...ntah apa buat pun tak tahu lah...esok nak berzumba lahh..HAHA...hilangkan stress..oyeahh...tak sabarnya nak kerja semula cuti sem nanti....ohh my kidss..please come back to me...^^

introducing my creature..hahahhh...ntah apa benda yang aku merepek lukis pagi pagi buta ni...#mellcreature : 3.30am






Contest Saya Nak Hadiah By Syahirah Valiant ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
jemput join semua blogger...hadiah menarik menanti anda ^^


Contest
klik banner

Mini Giveaway Resepiku ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
jemput join guys....

klik banner