Friday, September 25, 2015

wedding Adibah & Azizi ^^


salam..any0ng hasey0 !!!!
happy hari raya aidiladha semua !!!
lama rasanya tak buat entry....lagi lagi bila sem baru start...esaimen ngan program makin banyak....
bertabah je lah wahai hati.....
alhamdulillah semalam aku dapat pegi wedding kawan time sekolah dulu....
masuk ni dah 4 orang kawan satu batch aku yang kawen...umur 21 dah dapat naik pelamin...
padahal batch bawah lagi ramai rasanya dah kawen lagi awal..haha...dah jodoh kan...
tak sangka berjodoh jugak mereka akhirnya...sejak bila bercinta aku pun tak tahu...tahu tahu dah dapat kad undangan kawen....yang wife tu satu kampus ngan aku...yang husband tu pulak study kar Mesir....nampaknya berPJJ lah mereka..*perhubungan jarak jauh....


i'm happy for both of you....semoga bahagia sehingga ke jannah !!!!

perasaan bila kawan sendiri kawen memang ada rasa kehilangan..sebab dia dah ada tanggungjawab...dan ada certain benda yang dah tak boleh nak buat sama sama...semoga dua kawan aku ni tabah dan hadapi menghadapi alam perkahwinan....*aku sendiri pun belum rasa woi...takpe..rileks dulu...yang belum kawen, nikmati dulu masa muda....belajar jadi yang lebih baik...mana lah tahu satu hari nanti orang bagi orang yang baik jugak ke....


semoga kami diberi jodoh yang baik dan berkekalan sehingga syurga..

untuk bakal suami....semoga kau terus menjaga diri sebagaimana aku terus menjaga diri ini....jika kita dipanjangkan umur...semoga kita berjumpa satu hari nanti.....

Wednesday, September 16, 2015

addicted Wonder Cheese ^^


salam...any0ng hasey0 !!!


hai guys..dah lama tak bukak blog sebenarnya..tapi saja nak share pasal w0nder Cheese nie...


sape penah makan ??! kalau belum penah better korang cuba...tapi makanan ini khusus buat penggemar snek snek ringin..ehehe...sekali rasa mesti tak lepas....seyes aku sendiri ada addicted makan benda alah ni...tapi aku jamin puas kalau sekali beli sebab bekas dia besar.....ni pun aku dapat beli sebab jumpa agen COD area UKM....scroll punya scroll insta tetiba jumpa agen wonder cheese area UKM..terus aku balun satu balang...lepas ni kalau habis bole la aku repeat beli..hihi...paling syok bila korang makan time 

!
!
!
!
!
!
!
!
!
v

tengok drama atau movie....hehe



nak habis sebalang aku balun....


so guys sape sape berminat bole la usya 



                                                                      agen COD UKM *sis tolong promot

Sis w0ndercheese88

01119816617



Friday, September 4, 2015

thanks Lactacyd ^^


salam..any0ng hasey0!!!
rasanya dah lama tak buat entry penghargaan...so memandangkan tengah lapang dan menunggu time nak balik u....so aku nak say thanks kat Lactacyd sebab bagi dua cute box free sample pembersih wanita...satu aku dapat masa time belaja lagi je...tapi disebabkan lama tak balik rumah so biar je dalam locker..yang satu lagi lepas raya hari dapat....dah la comel comel..yang penting dapat cuba setiap pack....jenama Lactacyd ni memang bagus untuk penjagaan miss V kita...eheh..perempuan kan...ofc0urse lah kena jaga...tak kira yang bujang mahupun dah jadi isteri..itu kan mahkota setiap perempuan...ingat rambut je ke..? ^^

tengok tu..siap dapat RM5 off lagi....untung kan...

s0 korang nak tahu macam mana nak dapatkan sample percuma ni ?
boleh lah visit fb :


tekan LIKE dan boleh pegi kat free sample....sambil sambil korang kenal dapatlah cuba produk free...just isi je detail yang diperlukan...nanti abang posmen datang hantar kat korang...
so thanks again Lactacyd for the cute free samples ^^




actaully bukan benda ni je yang aku dapat...banyak lagi free sample yang ada....bergantung kepada promosi diorang....rasanya banyak jugak lah produk free sample yang aku penah dapat macam Kotex, Libresse, Lorealle, Enchanteur Paris and macam macam lagi lah...yang penting FREE..hihiso guys..mana yang teringin nak cuba boleh la try....jangan lupa visit laman web :


Giveaway Wallet By Opzzpinky ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
jemput join guyss.....^^

klik banner

Tuesday, September 1, 2015

Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com ^^


salam..any0ng hasey0 !!! jemput join semuuaaaaaa...
hadiah menarik ^^

klik banner


little merdeka celebration ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
actually semalam nak publish entry merdeka ni tapi sebab aku kena balik Nilai sekejap untuk ambik barang barang aku balik rumah....so tergendala lah sekejap.....finally berakhir sudah kerja part-time aku sempena cuti sem ni....hampir 3 bulan aku dapat kerja, puasa dan beraya....sedar sedar dekat seminggu je lagi nak bukak sem baru....sebenarnya nak cerita pasal merdeka !


masa last day aku kerja hari tu sempat lah merasa celebrate merdeka dengan anak anak murid....ya Allah ! sumpah best gila sambut merdeka dengan diorang....first bila tanya diorang merdeka tu apa...diorang tau laung merdeka je....then bila cerita simple pasal merdeka kat diorang baru lah diorang tahu...hahaha...kira okay lah bahasa budak tadika kan....bagi nak hidupkan lagi suasana merdeka ni aku pun terus cari lukisan yang boleh diorang warna then download lagu tanggal 31 !
lepas nyanyi sempatlah buat photoshoot merdeka dengan diorang....then alang alang aku tengah last day ngaja..so sempat lah menyelit sekali....hihi

before banat dan banin 5 tahun mewarna....colour jangan comot comot ye anak anak ^^

anak anak banat 4 tahun mewarna...

banin 4 tahun mewarna...

terima kasih yang tak terhingga buat semua rakan kerja....alhamdulillah jumpa kawan baru, anak murid baru dan semestinya pengalaman baru......till we meet again ^^