Monday, October 26, 2015

musin esaimen !



salam...any0ng hasey0 !!!
sibuk sibuk pun nak update jugak..tak kira..hehe
sekarang ni musim nak siapkan esaimen...macam macam task ade....kalau wifi laju takpe la..ni wifi cam hampeh....mungkin jerebu yang tebal dah sorokkan wifi sini...macam penat je bayar yuran banyak...sem ni je dah bape banyak duit habis pakai data sendiri..huhu..



library tun sri lanang, UKM

lots of tasksss to be done !!! rabbi yassir wa la tu'assir..


selamat beresaimen dah berpresentation !!!!!!

Friday, October 23, 2015

Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com ^^

salam..any0ng hasey0!!!
jemput join ^^


klik banner

Giveaway Duit Saku Dari BBL ^^


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya





Sunday, October 18, 2015

continue life !



salam..any0ng hasey0 !!
mood baru lepas balik dari Kelantan...haha..tengah sibuk sibuk bole lagi jalan jalan..minggu ni rasa cepat je berlalu..sedar sedar dah ahad...alhamdulillah satu paperwork dah hantar...even masa persiapan yang sekejap gila tapi tak rasa stress sebab dapat satu group ngan member yang supporting...baki esaimen dan presentation pun boleh tahan banyak lagi...esok pun ada presentation...semoga diberi kekuatan...untuk hari hari akan datang..semoga diberi keberkatan waktu dan kelapangan jiwa....keep calm and continue life !





Saturday, October 10, 2015

Broga Hill II


Salam..any0ng hasey0 !!!
lama tak update...sakit gila badan hari ni...tapi puas sangat rasa semalam dapat tawan Bukit Broga buat kali kedua ! hehe…sebenarnya tak terasa nak naik lagi pun cuma disebabkan aku incharge bahagian pendaftaran untuk persatuan kampus aku..so dapatlah amik pengalaman buat kali kedua ^^



Broga 6.45 am..subhannallah..indahnya ciptaan Allah !!
berposing sementara tunggu yang lain sampai puncak..


Perasaan bila naik bukit of course lah akan gayat ! mana tak gayat….segala lembah dan curam terpaksa ditempuhi demi nak melihat ciptaan ilahi….aku pun memang suka cabar diri pegi daki tempat tinggi tinggi….so bila dapat peluang ni kena lah grab kan….bangga jugak lah bila aku antara perempuan yang awal sampai bukit dari kawan kawan aku….dalam pukul 6.45 dah sampai puncak bukit…yeayyy !!!!

with my darling

nice journey

luvly coursemates

siapa sampai sini dia hebat !


Tapi yang paling tak bestnya panjat bukit ni bila nak naik punyalah senang sebab tak pandang bawah…sekali bila nak turun mak aiiii !!!! gila gayat weyyyy….rasa macam menyesal pun ada kenapalah aku naik….tapi bila dah sampai bawah dia punya rasa puas tu memang susah nak gambarkan….kadang tengok budak budak kecik and orang gemuk boleh naik dan turun takkan aku tak boleh…so memang terasa motivated sangat….

kat bawah Broga Hill ni ade warung...lepas turun bole la singgah..

muslimat power !!!

seram wehh ! tapi cantik view dia..

matahari mula nak terpacak..



So korang bila dapat peluang macam ni jangan lepaskan tau…rugi gila aku cakap…sesekali tu cuba cabar diri sendiri….sebab kepuasan dia memang korang sendiri akan rasa….okay lah..esaimen yang berlambak lambak dah menyeru….nampaknya bermandi esaimen lah aku lepas ni….doakan esaimen aku cepat siap tau….!! hehe


tengs semua yang menjayakan.....gembira dapat kenal kalian !!!


Thursday, October 8, 2015

being adult ^^


salam..any0ng hasey0 !!!



just being adult ^^