Sunday, January 17, 2016

#MelodyDalamPuisi by Panji Ramdana ^^


                                                           salam...any0ng hasey0 !!!

" Aku lebih memilih untuk memendam perasaan ini diam-diam dan doaku saja yang berbicara. Kerana aku percaya, apa yang ditakdirkan untukku pasti akan menjadi milikku, tanpa ada orang lain yang bisa memilikinya...." - Panji Ramdana feat Indahhaf

amacam ??? sedap tak puisi tu..haha...orang macam aku ni memang suka layan puisi jiwang jiwang....rasa tenang...but jiwang tak semestinya cinta je okayy...jiwang bagi aku lebih kepada cinta, sahabat dan hidup....baru baru ni aku ada beli buku tulisan Panji Ramdana yang diterbangkan khas dari Indonesia..ahha....dia ni sangat femes ngan puisi puisi dia yang dibaca dalam melody..that's why dia guna nama #melodydalampuisi.....even puisi dia bahasa indonesia but i'm pretty sure semua akan faham sebab bahasa dia mudah faham...

this is Panji Ramdana ^^

nampak tak ramai gila beli karya dia ^^


my book dah sampai..introducing my luvly new cat...kechix...kikiki

nak tahu apa yang best sangat puisi puisi ni....korang boleh lah dengar sendiri few puisi puisi dia kat page insta beliau sendiri...aku dah lama adore sangat nak dapatkan buku dia...so aku beli lah dengan rela hati...harga pun RM27 je untuk pakej eksklusif tau ! yang paling best pakej eksklusif ni aku boleh dapatkan buku yang ada signature dia, pelekat #melodydalampuisi, E-book & softfile yang beliau hantar sendiri kat emel aku....lepas dia send aku terus download and letak dalam mp3 aku..hikhiks...time bosan ke, kat dalam bas ke, termenung termenung ke boleh lah dengar suara beliau yang gentle sambil berpuisi..auwwwwww s0 sweettttt...


murah aja bukk...nggak mahal kok....haha


some of the poems...^^


tapi aku nasihat awal awal kalau orang yang berhati keras dan tak reti menghayati puisi aku sangat tak reccomend kan..HAHA...by the way Panji Ramdana ni baru 25 tahun but he really really looks forever young...alone ?? i don't know..kahkah...for me those poems really make me happy in my silences....the way i enjoy my silences by hearing his wonderful and meaningful melody poems...Panji Ramdana..if you read this...i wanna say ALL THE BEST IN YOUR LIFE ! KEEP CONTINUE YOUR PASSION AND MAKE OTHERS SMILE & INSPIRE ^^



sape yang rasa rasa nak usya puisi puisi dia bole la pegi kat page insta dia :

PANJI RAMDANA




No comments: