Friday, February 26, 2016

6 Tanda Kucing Mencintai Anda ^^


salam..any0ng hasey0 !!!
tadi tengah sibuk bukak fb tetiba tengok orang share pasal 6 Tanda Kcung Mencintai Anda...menarik sangat bila aku baca....sesuai sangat untuk cat lover yang tertanya tanya sama ada cinta dia kepada kucing berbalas ke tak...HAHA...even kucing ni tak boleh bercakap macam doraeman tapi action dia sebenarnya yang menunjukkan kucing ni sebenarnya sayang sangat kat kita sebagai penjaga....so guys let's check it out ! 
























so korang yang ada kucing nampak tak tanda tanda ni ???...kalau ada so hargailah kucing korang...macam aku sendiri bukannya jenis yang balik rumah sangat tapi bila balik rumah memang main ngan kucing je lah kerjanya...dok belai belai sampai takde keje habis kucing tu aku mandikan, buang taik mata dia, sikat badan dia...sapu minyak ngan sabun pun aku penah sebab nak bagi kucing aku wangi..HAHA..kalau ibu aku tau ni konfem dia warning aku...hihi..by the dalam tiga tiga kucing yang selalu dok kat rumah aku...dua daripada kucing tu kira berdisiplin sebab pandai kencing ngan buang tahi kat dalam toilet...aku pun sampai skang pelik ngan ' amalan mulia ' kucing aku tu..HAHA...insyaAllah selagi kucing melekat kat rumah kita tandanya Allah nak ajarkan kita berkasih sayang dengan haiwan...semoga terbuka pintu rezeki walaupun dapat bagi mereka sedikit makanan....yang penting tak mati kelaparan....

CAT LOVER FOREVER ^^

MEOWWWWWWW

1 comment:

NabilaHasyim said...

hah, kucing pandai kencing-berak dalam toilet...
menakjubkan tuh...

umah mertua banyak kucing..
sekali beranak, 3 ekor meletup..masing2 ada 4 ekor anak..
haa, 12 cucu terus bapa mertua dapat...