Tuesday, March 29, 2016

Simple Hangul Verb ^^

salam..any0ng hasey0 !!
tak sempat nak update entry program program last week...disebabkan esok ada kelas Hangul so aku tepek simple vocab adjective kat sini..korang pun bole baca yang romanization dia....actually lecturer aku memang tak galakkan aku baca romanization bila learn Korean ni tapi untuk korang senang baca so aku ambik notes ni kat Pinterest...tak sanga banyak dia poster comel comel dan senang faham kat situ...korang pun bole create account Pinterest and download macam macam gamba menarik kat situ..


❋learn korean - words 2 (hoonsena.tumblr.com):

Let's learn Korean Verb !

http://www.wikihow.com/Use-Verbs-in-Korean

안녕히 주무세요 !
anyeonghi jumuseyo !
good night !

No comments: