Saturday, April 2, 2016

Home - Cleaning Service ^^

salam..any0ng hasey0 !!!
last two week aku ada home-cleaning area Putrajaya sebab untuk kumpul dana program kat Kampung Orang Asli @ Gua Musang, Kelantan...bajet program boleh tahan besar so kena lah support untuk kumpul dana...tapi kali ni bukan main pegi mintak je....kitorang tawarkan servis home-cleaning...



untuk home-cleaning ni kitorang gerak by group so terus pegi ke rumah yang dah book atau walk in ke rumah rumah yang memerlukan...lepas tu buat la segala kerja yang diminta atau tak diminta....termasuklah mengemas, mencuci kereta, mengelap dan mengemop lantai, basuh pinggan and so on...ada member aku siap kena masak lagi....haha...





kalau area Bangi and Putrajaya memang dah normal sangat servis ni...tau tau je lah most of them bekerja and busy...so that perkhidmatan macam ni sangat diperlukan...alhamdulillah servis ni laku macam goreng pisang panas..haha...dah macam part-time maid pun hado ! but pengalaman sangat tau...







alhamdulillah mostly sehari kitorang boleh jana seribu lebih....dapat lah membantu warga orang asli program kitorang nanti....terima kasih kepada kawan kawan yang sama sama rasa susah senang cari dana untuk program ni....semoga ukhuwah kita makin mantap...doakan program kami berjaya.....^^



1 comment:

Fendi Rocka said...

sehari 1000.

Darab 30 hari.

Bersamaaan dengam 30k.

Wow.